Kako gostoljubne so najbolj priljubljenje slovenske izletniške točke?

Odkar se je v Planici odprl nov, sodobni nordijski center, je Planica izjemno priljubljena izletniška točka. Ljudje iz celotne Slovenije in seveda tudi tuji turisti si želijo ogledati in preskusiti ponudbo. Konec poletja jo je obiskala tudi ekipa 24UR Inšpektor.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Glavna ugotovitev te turistične izvidnice pa je: kljub vsemu, kar po novem ponuja, Planici še vedno manjka celostna turistična ponudba. Turistu se  lahko zgodi, da ostane lačen, ne more zapraviti denarja, ki ga je želel pustiti v Planici, ali da naleti na zaprta vrata vetrovnika.

Tudi prodekan Fakultete za turistične študije Dejan Križaj pojasnjuje, da je treba vedno iskati motive, zakaj bi turist ostal na eni destinaciji dlje časa. "In če gledamo primere dobre prakse, vidimo, da je to vedno sestavni del ponudbe. Celotna izkušnja, tudi gostinstvo ..."

Ekipa 24UR Inšpektor je preverila ponudbo, odnos, cene, prijaznost, dostopnost, mnenja obiskovalcev ... na nekaterih najbolj priljubljenih turističnih točkah pri nas - v Planici, Lipici, Postojnski jami, na Snežniškem gradu in KSEVT-u v Vitanju.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 24
 
TeamGB 25.09.2017 10:02:40
Turizem v Planici? hahahaha. Z Jelkotom Grosom na čelu? hahahahaha.
Več komentarjev