Gospodarstvo
Oglas

Zaslužite s trgovanjem zlata

Ljubljana, 19. 07. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Eden od najdonosnejših poslov danes- trgovanje s ceno zlata na svetovni borzi. Cena zlata je od začetka leta zrasla za 28%, samo od začetka junija za približno 12%. Fortrade, vsem svojim bralcem podarja 50 eur začetnega kapitala za trgovanje s ceno zlata in drugimi dobrinami na svetovni borzi.

Fotrade
Fotrade FOTO: Fotrade

Vzemite 50 eur in trgujte na edini borzi, kjer lahko zaslužite kadar cena raste in kadar cena pada.

Prijavite se tukaj.

Zlato, znano po svoji varnostni vlogi na tržišču, je ponovno zelo aktualno med investitorji. Ne zaupanje aktualnim vladam in njihovim politikam, kar je bilo jasno demonstrirano z nedavnim referendunom v Veliki Britaniji in izglasovanim izstopom iz Evropske Unije, je samo povečalo povpraševanje po plemenitih kovinah na tržišču.

Medtem so centralne banke, katere kontrolirajo več kot 10% celotnega povpraševanja za zlatom,  nadaljevale s povečevanjem svojih rezerv.

“Po podatkih Svetovnega združenja za zlato, so se tekom prejšnjega leta rezerve zlata, na svetovnem nivoju, povečale za 2,7% na približno 32,000 ton, kar je po veličini drugi največji rast od leta 1971, ko je bila ukinjena konvertibilnost dolarja v zlato.” so povedali v Fortradu.

Centralna banka Kitajske je povečala svoje rezerve za 70%, tekom prejšnjega leta na približno 1,800 ton, s čem se je povzpela na peto mesto po količini zlatih rezerv na svetu. Na drugi strani je tudi Rusija začela s povečevanjem svojih rezerv. V prvih treh mesecih tega leta je Rusija kupila približno 109 ton zlata.

“Tako Kitajska kot Rusija poskušajo z intenzivnim kupovanjem te plemenite kovine zmanjšati odvisnot od ameriškega dolarja in evra in povečati varnost svojih valut.” poročajo iz Fortrade-a.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni