Združenje embaliranih vod ima novega predsednika

Skupščina Združenja polnilcev embaliranih vod Slovenije GIZ je dne, 8.11.2017 za novega predsednika skupščine Združenja za mandatno obdobje štirih let soglasno izglasovala Luko Velepič, predsednika uprave Polnilnice mineralne vode in vod z okusi Costella.

Po potrditvi imenovanja je novi predsednik dejal: “Vsem članicam se iskreno zahvaljujem za izkazano zaupanje in soglasno podporo. Za Costello, kot najmlajšo in edino članica združenja, katere proizvodnja temelji izključno na kategoriji vod in vod z okusi je to veliko čast, a obenem tudi odgovornost. Verjamem, da bo enotno sodelovanje odgovornih oseb članic ob podpori stroke v članstvu, v skupnih aktivnostih pripomoglo k boljšemu osveščanju potrošnikov glede kvalitete slovenskih embaliranih vod, ter pripomoglo k skrbnejšemu ravnanju in upravljanju državljanov z vodnimi viri,” je ob imenovanju dejal Luka Velepič.

Polnilnica

Združenje polnilcev embaliranih vod Slovenije GIZ, ki je tudi član evropskega združenja za embalirane vode (European Federation of Bottled Waters/EFBW), je bilo ustanovljeno novembra leta 2004. Delovanje tako slovenskega kot tudi evropskega združenja je danes usmerjeno predvsem v tri glavna področja, kjer se kažejo mnoge priložnosti in izzivi za polnilce vod: tehnologija in zakonodaja, obveze in aktivnosti polnilcev do okolja ter komunikacija.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
AlternativeFacts 13.11.2017 19:04:59
Velepič? Kdo preveč gledal NMK serijo? :))
Več komentarjev