Slovenija
Oglas

Dobre pol ure iz Ljubljane vam bomo prijazno dobrodošlico izrekli v Termah Snovik

Snovik, 24. 05. 2016 06.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Obdani z Alpami na eni in gozdovi na drugi strani, lahko upravičeno rečemo, da smo postali za mnoge goste, ki se vedno znova vračajo, prava oaza miru in dobrega počutja.

AKTIVNA – ZDRAVA – ZELENA ponudba zelo dobro opiše vse, kar v Termah Snovik ponujamo: aktivne počitnice za vse, ki želijo svoj prosti čas preživeti v zdravem in zelenem okolju.

Zagotovo je ena naših največjih vrednot visokokakovostna termalna voda, ki je namenjena za kopanje in pitje. Voda je bogata z magnezijem, kalcijem in natrijem in blagodejno vpliva na telo, zlasti na hrbtenico, sklepe in kožo.

Temperatura vode v notranjih bazenih znaša 32°C v bazenu za plavanje in 36°C v masažnem bazenu, zato je primerna tako za aktivno plavanje in telovadbo kot tudi za sproščanje ob podvodnih masažah.

Terme Snovik - 1
Terme Snovik - 1 FOTO: Terme Snovik

Res je, da smo za svoje zdravje v veliki meri odgovorni sami. Lažje je, če nam pri tem kdo pomaga. S tem namenom deluje Termah Snovik Klub zdravja, ki poleg predavanj o zdravem načinu življenja, nudi svojim članom različne ugodnosti in druženje. Članstvo je brezplačno.

Poleg zelo priljubljene savne (turška, finska in ledna savna), nudimo gostom različne vrste masaž, nego telesa in pedikuro, nego obraza in rok.

V okviru Promocije zdravja na delovnem mestu, smo za naše partnerje in druga podjetja razvili program »Promocija zdravja na delovnem mestu«, namenjen zaposlenim različnih poklicev za različne ciljne skupine.

Apartmajsko naselje sestavlja 8 iz naravnih materialov grajenih hiš, v katerih je skupaj 74 apartmajev in 31 dvoposteljnih sob. Večina ima pogled na termalni del in Kamniško Savinjske Alpe.

Terme Snovik - 2
Terme Snovik - 2 FOTO: Terme Snovik

Gostje lahko poizkusijo različna zelišča in dišavnice ali jagodičevje ob apartmaju in ogledajo Snoviški vrtič, ki smo ga letos na novo uredili.

V okolici Term Snovik je speljanih več kolesarskih in pohodniških poti različnih težavnostnih stopenj, primernih tudi za družine: pot do izvira termalne vode, na Sv. Miklavž, po trim stezi, na Menino- in Veliko planino.

Gostje si radi ogledajo tudi zanimivosti v okolici: staro mesto Kamnik, Veliko planino, Arboretum Volčji potok, Zdravilni gaj Tunjice ali pa čudovito dolino in izvir Kamniške Bistrice.

V mesecu junijusmo pripravili posebno ponudbo za vse, ki si želijo oddih brez poletnega vrveža in za preživeti aktivno v miru čudovitega naravnega okolja pod Alpami. Z osebnim trenerjem bodo gostje lahko izpopolnili tehniko plavanja, se naučili vaj za boljšo držo in sprostitev mišic in na ta način odpravili marsikatero nevšečnost, ki nastane kot posledica stresa, preobremenjenosti in nepravilne drže.

Več informacij o Termah Snovik najdete na http://terme-snovik.si.

Z veseljem bodo na vsa vaša vprašanja odgovorili tudi po brezplačnem telefonu 080 8123 ali elektronski pošti: info@terme-snovik.si.

Terme Snovik
Terme Snovik FOTO: Terme Snovik
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1