'Babica gre na jug, Hilda niti pod točko razno!'

Gre pri Hildinem pobegu za beg možganov? Se skriva v mestu duhov (Celovških dvorih) ali uživa v Keniji? To se med drugim sprašujejo slovenski tviteraši, ki policistom svetujejo, da se pri iskanju Tovšakove osredotočijo na njeno rožnato jakno.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

To, da ni jasno, kje je Hilda Tovšak, ki bi po sobotni odločitvi mariborskega sodišča morala spet sedeti v priporu, je postalo vir zabave na družbenih omrežjih. Uporabniki Twitterja so tako razvili svoje teorije o tem, kje se skriva Tovšakova.

"A je že kdo kaj povohal po Celovških dvorih? #Hilda bi se znala skrivati v svojem mestu duhov," je na Twitterju zapisal @KlemenBalanc. Tviteraš @JozeSpiljak pa meni, da Tovšakova želi le poskrbeti za svoje zdravje. "Šibkega zdravja #hilda ni pobegnila. Zataknjena v čakalnih vrstah čaka na zdravniški pregled," je zapisal.

Po Facebooku in Twitterju kroži tudi šala, da je domnevni odhod Tovšakove iz države beg možganov.

Omenjena tviteraša sta ena redkih, ki menijo, da je Tovšakova sploh še v Sloveniji. Večinoma so namreč prepričani, da je nekje v tujini, a zagotovo ne na jugu, saj verjetno ve, da je delavci iz nekdanjih republik Jugoslavije ne bi toplo pričakali. "Babica gre na jug, #Hilda niti pod točko razno!" je zapisal tviteraš @RADimamVINO.

Tviteraši so ocenili, da je Tovšakova verjetno odpotovala v toplejše kraje, največ jih stavi na Kenijo. Tam ima Tovšakova namreč sorodnike. "Upam, da ne bodo gradili TEŠ 6 Kenijci," je tvitnil @TomTomanic. O odhodu v Kenijo sicer tvita tudi lažna Hilda Tovšak, ki je tako včeraj objavila fotografijo s plaže in pripisala: "Polet je bil super. Zdaj pa smuk v kopalke pa namočiti ritko." Ob tem se je Adrii Airways zahvalila za karto, čez nekaj ur pa tvitnila še zahvalo svojo sestri, ker ji je pripravila kenijsko pojedino.

Hilda Tovšak

Lažna Hilda Tovšak je na Twitterju objavila 'fotografijo' iz Kenije. (Foto: Twitter/@HildaTovsak)

Nekateri tviteraši pa so prepričani, da se vsi, ki menijo, da je Tovšakova še na Zemlji, motijo. Tviteraš @damirmejric namreč meni, da je Tovšakova upoštevala besede Sunite Williams, da bi morali zapustiti planet. "Teta Hilda jo očitno uboga ..." je tvitnil. Znana slovenska igralka in humoristka Lucija Ćirović pa je dodala: "Sunita Williams – prva Slovenka v vesolju. Morda bo #Hilda druga, glede na to, da je nikjer ne najdejo..."

Vsi, ki iščejo Tovšakovo, so pozorni na rožnato jakno, ki jo je Tovšakova že večkrat nosila na obravnavah na sodišču. V teh dneh tako ni varno nositi ničesar v tej barvi, saj vas lahko zamenjajo s Tovšakovo. "Punci sem prepovedal hoditi okoli v njenem rožnatem windstoperju," je tvitnil @horvering. Tviteraš @alestrtnik pa je opozoril, da bi rožnata jakna že prej morala biti jasen znak, da bo Hilda pobegnila: "Glede na Hildino športno rožnato opravo v zadnjih nekaj tednih je za tisti frej dan trenirala že kar nekaj časa. Res ni bilo sumljivo??!"

To, da je Tovšakova s svojim izginotjem postala prava zvezda družbenih omrežij, pa je zmotilo znanega tviteraškega šaljivca, ki tvita pod imenom Taksist Ibro (@LJ_Taksist): "Sintalovac Borut – internetna zvezda, Hilda – internetna zvezda ... Amir k je opljačko trafiku u Jaršama – lopov. Diskriminacija, ti povem."

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 210
mkmorfius 03.06.2013 17:29:19
mislm, da bi ji morali delavci zabetonirat noge in jo poslat na dno ljubljanice...
Več komentarjev