Hotmail se bo prelevil v Outlook.com

Microsoft je začel na storitev Outlook.com seliti uporabnike Hotmaila. Uporabniki bodo ohranili obstoječe podatke, vključno z dosedanjim e-poštnim naslovom @hotmail.com, geslom, sporočili in stiki.

hotmail

Ameriški tehnološki velikan Microsoft je uradno predstavil brezplačno e-poštno storitev Outlook.com. Danes so tako na novo storitev začeli seliti tudi uporabnike storitve Hotmail, ki bodo ohranili obstoječe uporabniške podatke, vključno z dosedanjim e-poštnim naslovom @hotmail.com, geslom, sporočili in stiki.

Prehod bo predvidoma končan letos poleti, tisti uporabniki, ki želijo takoj izkoristiti novo storitev, pa lahko nadgradnjo na Outlook.com opravijo z vpisom na spletni strani Outlook.com, so sporočili iz slovenske podružnice Microsofta.

Ob tem v Microsoftu navajajo, da je Outlook.com od predstavitve predogledne različice storitve lani poleti pridobil že več kot 60 milijonov aktivnih uporabnikov. V preizkusnem obdobju je Microsoft pridobival informacije o tem, katere funkcije so uporabnikom najljubše in kako jih uporabljajo.

Outlook.com uporabnikom omogoča povezovanje s priljubljenimi spletnimi družbenimi omrežji, kot so Facebook, Linkedin in Twitter. Outlook.com je obenem zasnovan tako, da olajša posredovanje tudi več sto fotografij in videoposnetkov v enem samem e-poštnem sporočilu. Ta možnost temelji na integraciji z Microsoftovo oblačno storitvijo SkyDrive.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 11
rko 23.02.2013 10:55:28
GTALK & Skype ftw
Več komentarjev