Nova aplikacija, ki opozarja pred vremenskimi ujmami

Na agenciji za okolje so razvili program, ki vas lahko v primerih, ko so napovedane vremenske ujme, obvaruje pred najhujšim. Kje natančno v določenem trenutku pada toča, divja neurje ali grozi poplava, boste lahko po novem izvedeli prek pametnega telefona.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

ker hocemo odgovore.24ur.com

Zastavite vprašanje novinarju oddaje 24UR!

Uporabite lahko do 140 znakov za eno vprašanje.

Poglejte si odgovore novinarjev!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 12
 
yohny_rep 15.10.2013 08:24:28
Dobro da obstaja metoda za napovedovanje chemtrailov. Gregorčičev poba napove sicer jasno vreme s koprenasto oblačnostjo in glej ga zlomka slovensko nebo kot križanka (sinonim koprenata oblačnost je 100% napoved špricanja, kar je samo potrditev da je ARSO o tem obveščen), za dodatek nekaj tolažilnih besed kak dan ali dva nazaj v prilogo na zdravje doda še Cegnarjeva magistrica, češ da si vse to kar se dogaja nad nami samo domišljamo in da to kar vidimo ni to. To kar se je v ponedeljek dogajalo na SLO nebu je zločin , vsi soudeleženi pa zločinci in enkrat bo nekdo moral odgovarjati tako za za zavajanje kot za molk in sprenevedanje.
yohny_rep 15.10.2013 11:20:39
Vem od kod minusi, če ARSU stopiš na rep
Več komentarjev