Znanost in tehnologija
Oglas

Trgujte s cenami delnic Appla z brezplačnimi 50 evri

Ljubljana, 09. 02. 2016 08.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vključite se v trgovanje s ceno delnic Apple-a in začnite trgovati na svetovni borzi od svojega doma, v 3 enostavnih korakih:

Apple
Apple FOTO: Apple

1. registrirajte brezplačen Fortrade račun za trgovanje na povezavi tukaj

2. verificirajte račun in

3. avtomatsko dobite brezplačnih 50 evrov na svoj Fortrade račun, s katerimi lahko takoj začnete trgovati in služiti na svetovni borzi

Apple je leto 2015 zaprl precej slabo, s padcem cene delnic za 7.7%, prvenstveno zaradi padca prodaje novega iPhone-a. Slabo leto 2015, je prišlo kot presenečenje po odličnem letu 2014, v katerem je zaslužek tega podjetja zrasel za kar 40%. Njegova trenutna tržna vrednost je 590 milijard dolarjev.

Vseeno pa imajo vlagatelji še vedno pozitivno mišljenje, ko se govori o tem podjetju. Potrebno je vedeti, da Apple polovico svoje celotne prodaje dolguje samo enemu proizvodu (iPhone), ki se trenutno sooča z ostro konkurenco iz leta v leto. Počasno sprejemanje iPhone-a s strani povprečnega potrošnika, kot tudi konstantno izboljševanje Android operacijskega sistema, so glavne prepreke in tveganja za uspešno poslovanje Apple-a.

Ekonomisti pričakujejo pozitivno spremembo v letu 2016, katero bi morala prinesti uvedba mesečnega predplačništva v višini 32 dolarjev, za prehod iz starega na novi model telefona. S prehodom na sistem predplačništva, bodo potrošniki dobili nov model vsako leto, namesto vsako drugo leto, kot je bila to navada prej.

Predplačništvo bi lahko omogočilo, da bi vlagatelji na Apple gledali kot na Netflix, ki je prav tako osnovan na predplačništvu in katerega vrednost delnic se je tekom leta 2015 podvojila.

Mesečno predplačništvo bi, po preliminarnih ocenah, lahko sprejelo okoli 37% potrošnikov, kar bo naredilo veliko razliko, ko je govora o vrednosti delnic. 

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni