Znanost in tehnologija
Oglas

Veste, kateri opravki IT-jevcem povzročajo največ preglavic?

Ljubljana, 08. 10. 2014 06.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

IT oddelek je srce podjetja in omogoča nemoteno delovanje in poslovanje. V podjetju se vsakodnevno nabere tisoč drobnih in nepotrebnih stvari, ki polnijo že tako nabite urnike IT-jevcev. Že vsako najmanjše popravilo ali nadgradnja, ki jo mora opraviti IT-strokovnjak, lahko vzame veliko časa, truda in živcev.

Nekatera opravila, kot je na primer vzdrževanje stare telefonske centrale, bi lahko s prehodom na drug sistem optimizirali. Razna nujno potrebna, a moteča opravila, kot so vzdrževanje, popravila in nadgradnje centrale, se lahko z izbiro prenesejo na napredno poslovno telefonijo. Zato bodite previdni pri iziri ponudnika storitev!

Amis
Amis FOTO:

"Klasično" pomeni drago

Niso redka podjetja v Sloveniji, ki za svojo telefonijo še vedno uporabljajo »staro dobro klasično telefonijo«. A klasični sistemi centreks temeljijo na starih poslovnih in tehnoloških modelih ter za današnje tržne razmere previsokih cenah. Ni vse v tehnologiji, pomembni so tudi stroški. IP-telefonija prinaša rešitev za oboje — novo, sodobno tehnologijo in znižanje stroškov. Logična rešitev je zato prehod na sodoben celovit komunikacijski sistem, v katerega so vključene vse napredne funkcionalnosti telefonije in sodobni stacionarni telefonski aparati. Nadgradnje so hitre in ne motijo poslovanja podjetij. Ključen pa je seveda tudi obračun klicev. Odlična kombinacija vsega naštetega je sistem poslovne telefonije Amis Xpert+, ki v kombinaciji z novim paketom Total zaradi neomejenosti klicev prinaša tudi izjemne prihranke.

Kaj prehod na IP-telefonijo pomeni za podjetje? Pomeni, da v podjetju ne boste več imeli klasičnega telefonskega sistema centreks. Pomeni, da se ne vam in ne vaši IT-ekipi ne bo treba več ubadati z vzdrževanjem, popravili in nadgradnjo telefonskega sistema. Za vse bo poskrbel vaš operater, vi pa se boste lahko ukvarjali s svojim poslom. Napreden in celovit sistem poslovne telefonije Amis Xpert+ se izvrstno prilagaja vsem informacijskim sistemom in poskrbi za brezskrbno — in odslej tudi neomejeno — telekomunikacijsko podporo.

Amis Xpert+ podpira neomejeni Paket Total

Paket Total je nov paket ponudnika Amis in omogoča poslovnim uporabnikom popolnoma neomejene klice v vsa stacionarna in mobilna omrežja v Sloveniji in EU. Paket Total je tako prvi paket v Sloveniji, ki omogoča neomejene klice iz fiksnega omrežja in ne pogojuje in ne omejuje uporabnika, saj ne vsebuje skritih stroškov, opisanih v drobnem tisku. Celotnemu podjetju z enotno ter izredno nizko fiksno mesečno naročnino omogoča neomejenost klicev. Fiksna naročnina brez dodatnih neprijetnih presenečenj pomeni vsak mesec enako višino zneska položnice. Kar najbolj razveseljuje in lajša življenje vseh zaposlenih, tako IT-jevcev, računovodij, nabavnikov kot managerjev, pa je prav dejstvo, da paket Total omogoča resnično neomejenost, tako v dolžini kot številu klicev.

Da boste videli, da se paket Total resnično splača, obiščite www.amis.net/total in si na podlagi vašega dosedanjega stroška za telefonijo pridobite izračun total prihranka.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3