Moskisvet.com
Jeremy Clarkson

Novice

To je najbolj seksi moški v Veliki Britaniji, ga prepoznate?

E.R.
18. 05. 2024 04.45
0

Priljubljeni voditelj avtomobilističnih oddaj je hudo konkurenco ugnal že drugič, proti njemu letos ni imel možnosti niti mladi Superman.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Britanski novinar in voditelj Jeremy Clarkson je bil uradno razglašen za najbolj seksi moškega v Veliki Britaniji že drugo leto zapored.

64-letni voditelj, ki je v svoji karieri najbolj znan po svojih avtomobilističnih oddajah, se je izognil konkurenci, na primer princu Williamu, Idrisu Elbi in Cillianu Murphyju.

V letni raziskavi IllicitEncounters je dosegel 10 točk. Na drugem mestu lestvice 10 najbolj seksi moških v Veliki Britaniji je igralec iz filma Spiderman Tom Holland, poroča Daily Mail.

Spomnimo, Clarkson je svojo kariero posvetil avtomobilom, katerih moč in znamko prepozna po zvoku, nekaj njegovih oddaj pa so predvajali tudi na Hrvaškem: Top Gear, The Grand Tour in Clarksonova kmetija

Od leta 2017 je srečno poročen z Liso Hogan, pred tem pa je bil poročen s Frances Cain, s katero sta imela tri otroke, Katyo, Finlo in Emily.

Oddajo Top Gear si boste na Kanalu A lahko danes, 18. maja, ogledali ob 15.40, jutrišnjo pa ob 15.00!

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: showbuzz.dnevnik.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 447