Slovenija

Lokalne volitve 2014 na POP TV

Ljubljana, 03. 10. 2014 06.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nedeljska oddaja 24UR bo potekala v znamenju prihajajočih volitev, njeni ustvarjalci pa bodo dogajanje spremljali iz studia in vseh večjih mestnih občin.

Voditelji in ustvarjalci v živo iz volilnih štabov

Letos bodo voditelji in ustvarjalci oddaje 24UR spremljali lokalne volitve točno tam, kjer bo najbolj zanimivo in napeto. Darja Zgonc se bo iz studia 24UR preselila v Koper, kjer bo iz volilnega štaba skupaj s kandidati za župane pokomentirala zadnje izide in dogajanje. Edi Pucer se bo javljal iz Pirana, v Ljubljani pa se bosta s kandidati srečala Jani Muhič in Miha Drozg. Marjan Maučec bo pred mikrofonom soočil kandidate iz Murske Sobote, Novo mesto pa bo zastopal Martin Tomažin.

V studio 24UR bo dogajanje spremljala voditeljica Petra Kerčmar. Denis Oštir pa bo gledalcem zadnje rezultate nazorno in jasno predstavil z grafičnimi elementi in novo 3D-grafiko.

Petra Kerčmar bo volilno dogajanje spremljala iz studia 24UR.
Petra Kerčmar bo volilno dogajanje spremljala iz studia 24UR. FOTO: POP TV
Zadnje rezultate bo predstavil in komentiral Denis Oštir.
Zadnje rezultate bo predstavil in komentiral Denis Oštir. FOTO: POP TV

Mediana s prvimi rezultati vzporednih volitev

Točno ob 19.00 bodo objavili rezultate vzporednih volitev za šest mestnih občin Ljubljano, Maribor, Koper, Mursko soboto, Novo mesto in Piran. POP TV rezultate vzporednih volitev tudi tokrat pripravlja z Inštitutom za raziskovanje trga in medijev Mediana, ki so že ob vseh volitvah v zadnjih letih zelo natančno napovedale rezultate volitev, ki jih POP TV objavi takoj po zaprtju volišč.

Večerni pregled

Kdo bo izvoljen za župana že v prvem krogu, kje bo potreben drugi krog? Katere liste bodo dobile večino v mestnih svetih? Tu bodo prvi komentarji izvoljenih županov in njihovih protikandidatov, javljanja iz večjih slovenskih mest, odzivi strankarskih prvakov na izide njihovih list v mestnih svetih in ostale aktualne zanimivosti. Volilni razplet bo uredništvo spremljalo tudi v nadaljevanju. Gledalci pa bodo na POP TV lahko zadnje odzive spremljali ob 22.35.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

landrick landrick
03. 10. 2014 10.26
+5
Država, ki takih ljudi ,kot je Jankovič ne privede pred sodnika in ga pošlje v zapor, nima osnovnih pogojev oz. potencialov za prihodnost! Evidentno je da so županske volitve v Ljubljani nastavljene za zmago Jankoviča, kajti resnega protikandidata ni postavljenega! S tem se kaže tudi sprijaznjenost trenutne državne politike, ki nima namena stvari spreminjat, ker ji tako stanje odgovarja... Skratka skorumpiranost politične scene tolče na plan skozi vse pore! Ubogi ljudje!!!!!