Zadovoljna.si
Hana Huljić Petar Grašo

Novice

Tonči Huljić o Grašu: "Mislil sem, da je bolan"

Zadovoljna.si
22. 11. 2023 05.00
0

Petar Grašo in Tonči Huljić imata zelo zanimivo razmerje. Blizu sta si bila že preden se je pevec poročil s Tončijevo hčerko Hano, zdaj pa je na dan prišla še zgodba o tem, kako je Huljić sploh izvedel, da je njegov prijatelj zapeljal prelepo Hano.

Pevec Petar Grašo je eden izmed najbolj priljubljenih izvajalcev v celotni regiji, njegove balade pa obožujemo že vrsto let. Poleg glasbene kariere je v središču pozornosti tudi njegovo ljubezensko življenje, znano je namreč, da je Grašo poročen z lepo Hano Huljić Grašo, s katero je leta 2022 dobil hčerko Albo.

Hana je hčerka Tončija Huljića, njegov odnos z Grašem pa je več kot zanimiv, saj sta bila prijatelja in sodelavca, preden se je Petar poročil s prelepo Hano.

Petar Grašo in Tonči Huljić sta pred kratkim razkrila nekaj zanimivosti o svojem razmerju. V priljubljeni hrvaški oddaji je namreč pred kratkim gostoval Petar Grašo, nekajkrat pa je nastopil tudi njegov tast Tonči Huljić.

Danijela Martinović in njen srčni izbranec sta uživala v intimnem slavju
Preberi še
Danijela Martinović in njen srčni izbranec sta uživala v intimnem slavju

Huljić je na neki točki v oddaji razkril tudi, kako je ugotovil, da je Grašo zapeljal njegovo hčerko Hano, s katero se je na koncu tudi poročil in kot že omenjeno dobil hčerko Albo. 

Hana Huljić in Petar Grašo
Hana Huljić in Petar GrašoFOTO: Profimedia

"Da se med njim in mojo hčerko nekaj dogaja, sem spoznal, ko ni imel več nobenih ugovorov. Pridemo v studio, posnamemo pesem in on pravi, da je vse v redu. Vsakič se strinja z mano, ni težav, pogovori tečejo normalno. Mislil sem, da je nekaj narobe z njim. Da, k zdravniku mora. Mislil sem, da je bolan," je o svojem zetu povedal Tonči Huljić.

Tonči Huljić in Petar Grašo sta sicer že večkrat spregovorila o svojem odnosu. "Medtem ko kuham, me zmerja, da zagotovo ne bo dobro, potem ko skuham, pa vse poje in vse popije," je na primer nekoč povedal Grašo. 

Kdo je moški, ki ga sedaj ljubi Renata Bohinc?
Preberi še
Kdo je moški, ki ga sedaj ljubi Renata Bohinc?

A tudi Tonči se rad šali na Petrov račun. "On je slab zgled za vse može, moški, ki je tako briljanten v hiši, da so mi vsi prijatelji, ki sem jih pripeljal tja z njihovimi ženami, rekli, naj jih ne peljem več tja. Človek res dobro kuha, to je neverjetno. Tako da mu nimam kaj za svetovati, pa tudi ni hujšega, kot ko se dedek in babica preveč vmešavata," je o svojemu zetu povedal nasmejani Tonči.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Petar Grašo
Petar GrašoFOTO: Profimedia
Slovenska vplivneža sta v pričakovanju
Preberi še
Slovenska vplivneža sta v pričakovanju
Znana Slovenka drugič postala mama
Preberi še
Znana Slovenka drugič postala mama

Vir: glossy.espreso.co.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387