Tujina
Oglas

25% zaslužek na letni ravni z minimalnim tveganjem, v primerjavi z mizerno nizkimi obrestnimi merami v bankah

Ljubljana, 28. 04. 2015 08.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Danes, ko so obrestne mere na dolgoročne prihranke v bankah rekordno nizke, ljudje pogosto ne vedo, kakšne vse alternativne možnosti vlaganja obstajajo, ki bi jim omogočile znatno večji dobiček z minimalnim tveganjem.

FXLider
FXLider FOTO: FXLider

Kakor pravijo v FXLider-ju lahko vlagatelji, na svetovnem finančnem trgu, ustvarijo donos kar 25% na letni ravni, s trgovanjem z enim od treh najbolj popularnih instrumentov, valutnim parom EUR/USD, zlatom ali surovo nafto, z zelo omejenim in kontroliranim tveganjem.

“To je samo stvar matematike. Nobena cena ne gre neskončno navzgor, niti neskončno navzdol. Približno se poznajo okvirji, v katerih se gibljejo cene določenih instrumentov. Z ustrezno ravnjo kapitala, lahko rečemo, da je tveganje izgube zmanjšan na minimum, oziroma da cena nikoli ne bo porasla ali padla toliko, da kapital ne more prenesti takšne spremembe in čakati na popravek cene. Vzemimo za primer, da vložite 10 tisoč dolarjev na svetovni finančni trg in želite ustvariti 25% letni donos. V kolikor predpostavimo, da je v letu 250 delovnih dni to pomeni, da moramo dnevno ustvariti samo 10 dolarjev dobička, oziroma 0.1% dobička. Ob upoštevanju, da se na svetovnem finančnem trgu dnevne spremembe cen za EUR/USD, zlato in nafto gibljejo med 0,5-1%, 1-2% in 2-4% v tem zaporedju, lahko sklepamo, da se postavljeni dnevni cilj zelo lahko ustvari, z minimalnim tveganjem” pravijo v FXLider-ju.

“Kar je pomembno omeniti, ko je govora o trgovanju na svetovnem finančnem trgu je, da ste v celotnem procesu trgovanja v popolnem nadzoru tveganja in profita. V vsakem trenutku lahko izstopite iz trgovine in tako preprečite večje izgube ali vzamete ustvarjen dobiček. Druga pomembna značilnost tega trga je, da se za razliko klasične borze, na svetovnem finančnem trgu lahko ustvari dobiček takrat, ko cene instrumentov rastejo kot takrat, ko cene padajo. Ker ne trgujete s fizičnim proizvodom, vendar z njegovo ceno in če upoštevamo, da je svetovni finančni trg najbolj volatilen trg na svetu z dnevnim obsegom trgovanja 5.5 triliona dolarjev to pomeni, da lahko kupite ali prodate katerikoli instrument v kateremkoli trenutku, 24 ur na dan.”

Preizkusite svoje borzne spretnosti s 50€, katere vam FXLider podarja brezplačno, za začetek trgovanja na svetovnem finančnem trgu.

Vzemite 50€ za trgovanje tukaj in se vključite na največji trg na svetu!

Opozorilo o tveganju in odklanjanju odgovornosti

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finačnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za Vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugodne za Vas. Izgube lahko presežejo vaše depozite in od Vas bi se lahko zahtevalo, da izvršite dodatna vplačila. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. FXLeader ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, pa tudi ne za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila in ne garancije glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično, vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni