Slovenija

Imajo prihodke prek 4000 evrov neto, živijo pa v neprofitnih stanovanjih

Maribor, 30. 12. 2017 18.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Mariborski stanovanjski sklad je med preverjanjem najemnikov neprofitnih stanovanj ugotovil, da jih ima kar 50 nadpovprečne dohodke. Nekateri služijo celo prek 4000 evrov neto. In to se dogaja v mestu, kjer kronično primanjkuje neprofitnih stanovanj.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (507)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kaprikorno
31. 12. 2017 17.57
+39
Zanimivo. A zdaj so ugotovili? Nagnat na cesto tiste, ki bi morali to že zdavnaj odkriti in so odgovorni za to.
Jožajoža
31. 12. 2017 18.41
+19
pa saj ti ljudje ne stanujejo v teh stanovanjih. a vam ni jasni. elita si pač ta državna,občinska,....deli med sabo, eni jih imajo celo več in jih dajejo v najem. pri stanarini zaslužijo 100% ,dohodka pa ne prijavijo. 5 let sem živel v takem stanovanju. lastnika vam ne bom izdal, ga pa vsi v MB poznate iz družbenih kronik.
TolstojV
31. 12. 2017 17.43
+19
Med užitkarji neprofitnih stanovanj največ jugovine ki ne zna niti slovensko prav tako izkoriščajo socialne dodatke kdor ne verjame naj gre na socialno pa se sam prepriča na hodnikih se govori le po jugoslovansko in albansko.
dzonimakaroni
31. 12. 2017 18.00
-5
proofreader
01. 01. 2018 09.26
+0
Morana7
01. 01. 2018 12.15
-2
Tolstoj poglej seznam saj so imena gor in večinoma so kar slovenska, morda tretjina ne.
mastaflash
31. 12. 2017 17.24
+14
ve se kdo je prisel do teh stanovanj..zopet ritolizniki z bonitetami
JApajaDAja
31. 12. 2017 17.29
+10
...in tisti "zatirani, diskriminirani" v največji meri!
Levcekk
31. 12. 2017 17.13
-3
So zrave podpirajo staro novi rezim pa jim drzava gre na roko v prejsni drzavi je bilo isto samo rdeco knjizico so imeli(partijsko).
Frane Šajn
31. 12. 2017 17.22
+7
Kako lahko en krščansko usmerjen belko ne pozna božje zapovedi ne laži klub uram in uram verouka in čepenja v katedralah in cerkvah. Očitno se gredo tiste stare cilj opravičuje sredstva. Ne bo vam uspelo tu je Slovenija.
Skunk Works
31. 12. 2017 17.29
-4
TA vaša "resnica" je bila lahko kolikor toliko "wasserdichte", samo dokler je totalitarni režim imel totalno v rokah medije, šolstvo, in vse družbenopolitično življenje, kakor to danes vidimo na primer v Severni Koreji.....in seveda pred internetom....potem pa je ta resnica začela resno bledeti in se kazati v zelo drugačni luči, to pa zato, jer je bila fake potvorjena resnica......Sicer prava RESNICA, ni ne leva, ne desna, ne vaša ne naša, je totalno nevtralna, ne moti je ne totalitarizem, ne internet , ničesar...vedno najde pot na površje, in to je nejna najlepša lastnost in hkrati muka tistih, ki zagovarjajo razne svoje resnice.....In RESNICE vam ne bo uspelo nikoli skriti, ne umazati, ne prisvojiti si je.....Zatorej, če je vaša resnica, vsaj približno enaka RESNICI, se nimate kaj, bati zanjo, se razburjati tukaj gor, ni vam je treba braniti in zagovarjati je, ter napadati drugače misleče, razen, če se seveda zavedate, da ta vaša resnica sploh ni prava RESNICA.....
Frane Šajn
31. 12. 2017 17.30
+4
Levček glej tile zlobneži z rdečimi knjižicami so vam nudili in kredite pa štipendije in zaposlitve kot so jih nam. Pa kljub temu ste 1991 takoj pkazali škrbinaste strupnike in črne baretke z mrtvaško glavo misleč zmagali smo niste zmagali smo mi. Razlika je le v tem , da ne vidite trenutka , da bi zasadili te gnile strupnike v mlado meso , pa vam kot izgleda ne nasedajo! Ostajate samo vi elita s svečkami!
Skunk Works
31. 12. 2017 17.31
-3
Govora je samo o RESNICI, pa toliko razburjanja, .....ja RESNICA tista prava, nevtralna, ki ni od nikogar, je ena najlepših in hkrati nejnevarnejših in najstrašnejših reči na tem svetu,....in ni hujšega strahu od strahu pred to edino pravo resnico,.....se lepo vidi tukaj, kako se ljudje ob tem razburijo....Ampak tisti, ki nosi RESNICO v svojem, srcu, v svojem bitju, se niti slučajno ne bo razburjal zaradi raznih interpretacij resnice, ta je v sebi popolnoma miren, to počnejo samo razni zagovorniki svojih fake resnic........
Frane Šajn
31. 12. 2017 17.34
+5
Govora je samo in vedno o tistem kar je tebi in tvojim tuje in to je "resnica", ki vas boli tako boli , da se mi smilite lažniva izkrivljena privlečena iz sence Vi bitja revna na duhu.!
Skunk Works
31. 12. 2017 17.34
+0
Še danes mi ni jasno ali smo mi poraženci ali zmagovalci 2WW. Naj mi "intelektualci" levosučnih razložijo vsaj nekaj dilem: - Zakaj so ljudje iz zmagovalke 2WW masovno emigrirali v poraženki Nemčijo in Avstrijo -zakaj smo v Trstu, Celovcu, Grazu vsakomesečno nabavljali kavboje, čokolado, kavo, olje, detergente in še kup drugih dobrin, ki jih pri nas ni bilo dobiti pa smo bili mi zmagovalci 2WW, oni pa poraženci. Mar res? -zakaj smo se morali voziti v fičkotih in bolhah, ki so bila vozila polna napak in nevarna, poraženci pa v veliko luksuznejših in varnejših vozilih. - Zakaj si nismo mogli privoščiti počitnic v obmorskih hotelih kot večina poražencev 2WW? -Zakaj smo fehtali za posojila poražence 2WW? -zakaj je danes povprečna penzija zmagovalca 2WW v Sloveniji 610.-€, v poraženki Avstriji pa 1.800.-€ -zakaj mora pol Štajerske, Prekmurja ter Koroške iskati zaposlitev v Avstriji, ki je ja poraženka 2WW -le zakaj muslimanski migranti rinejo v Đermani in nočejo v Slovenijo, ki je ponosna zmagovalka 2WW?
trunck
31. 12. 2017 17.36
+6
Rosi, za našo resnico je bilo potrebnih samo 5 let vlade tvojega idola. V prvih štirih nas je zapufal za naslednje tri generacije, v petem letu pa nas je že učil jesti travo pri padcu BDP-ja za 10%. Torej, o nesposobnosti desno sučečih se ne teoretiziramo, ampak imamo dokaze iz prakse. Je pa res, da je Janez desen samo za to, ker je tam najlažje prišel do svoje stranke, ker je najslabša konkurenca in ker desno sučeča manj inteligentna raja pada na floskule in fake news.
Skunk Works
31. 12. 2017 17.38
-4
Svoj čas, ne tako dolgo nazaj, so bile tudi aktualne neke pravljice, sicer v malo drugačnem kontekstu, kako bomo nekoč vsi enaki, kako ne bo več iskoriščanja človeka po človeku, kako ne bo davkov, kako sploh ne bo treba denarja, saj bomo vsi delali po svojih zmožnostih, in vsak bo dobival po svojih potrebah, ....kako v celi deželi ne bomo potrebovali niti ene ključavnice, kako ne bo več revnih, ne lačnih, saj bomo vsi enaki, saj imamo tudi vsi enake želodce,...in ne niso vsi živeli srečno do konca svojih dni, ta pravljica ni imela srečnega konca, .....pa pravzaprav ga je imela, če bolje pomislimo,....ko smo videli tiste dolge kolone trabantov iz NDR in tiste srečne obraze, ko so se v nejeveri ozirali okoli sebe, ko so dojeli, da so prišli na zahod, da so izložbe, ki so jih gledali prepolne prekrasnih stvari, ki se jih celo da kupiti,.....da, je padel strašni berlinski zid,.......
Frane Šajn
31. 12. 2017 17.38
+7
Nikoli ne boš zmagovalec ker si rojen izdajalec lažniv in prihuljen hlapec najnižjim gospodarjem , ki so kadaj koli harali po tej zemljici , majhni ampak naši. Kar pomagaš izdati uničiti ne more biti tvoje. Saj veš kako se konča tista; Še zemlja ne bo pila tvoje krvi.
Skunk Works
31. 12. 2017 17.40
-2
Počasi spoznavam, da nima več smisla pisat in se trudit tukajle,....Ljudje pač naj imajo kar želijo. Prej se je nekdo bunil kako mora po 12 ur na dan garat za minimalca, in da nima druge izbire, ob vsaki priliki pa tukajle kritizira desne, ki so tako ali tako odmaknjeni od oblasti praktično že 70 let.....Ja potem pa imej in uživaj "mi desni" ti pa res ne bomo vzeli 12 urnega garanja za minimalca pod levimi, ki nas furajo že 72 let,.....kar imejte, in uživajte,....Svet je velik, bogat, z neomejenim obiljem, samo vsak si mora najti svoje mesto v njem,...Pa čeprav samo 12 urno garanje za minimalca pod levimi, ...vsak si pač sam izbira......čav.....
Frane Šajn
31. 12. 2017 17.42
+3
Transi Beden kot si, brez pedigreja in lastne sledi v vsej zgodovini niti ni čudno ,da sloniš le in samo na bolni laži in zlajnanih parolah. Ničevost do fundamenta.
Frane Šajn
31. 12. 2017 17.45
+6
Ja bog te nesi tako kot si ti nasmetel ta portal ga pa ni mati rodila na tej sončni strani alp. Pa vendar ne obupaj tudi ti si bil enkrat pomemben in prvi, če ne drugače pa kot semenčica seveda kljub zmagi pa čeprav s titulo najboljši med najslabšimi možnimi!
Skunk Works
31. 12. 2017 17.51
-3
Revni na duhu? ..Mi?...Marksisitični dialektični materializem dela sodobnega kvaziizobraženega človeka revnega in nepotešenega, saj zanemarja njegovo duhovno plat in komponento,.....Ta manjko do neke mere zapolnjujojo razne religije in cerkve, pri nas pač krščanska cerkev, v kateri ima naš narod kar nekaj korenin,.....Za še bolj polno doživljanje duhovne komponente svojega bitja, pa si mora človek pomagati sam, tudi z vseživljenskim multikompleksnim samoizobraževanjem,... Torej, krščanska cerkev ni popolna, a vendarle na svojih nižjih nivojih skuša delati dobro med ljudmi, .....s kritiziranjem le te, pa razgaljate svojo še večjo duhovno praznino, ki jo poskušate manifestirati in izponiti in potešiti v svoji materialni komponenti, (grabljenje materialnih dobrin in čutnih užitkov), kar vam pa seveda nikakor ne uspe,.....Od tod tudi tisti čudni pojavi, ko so težki komunisti ob svoji zadnji uri klicali duhovnike na spoved,. Pa srečno 2018.......
Racio
31. 12. 2017 19.32
+5
Rozi, daj nam, bolj zabitim ljudem, natančno razloži pojem dialektični materializem. Dialekt je narečje, materializem pa daje prednost predmetom, pred pojmi in idejami. Kaj za vraga je pa skovanka DIALEKTIČNI MATERIALIZEM???
Frane Šajn
31. 12. 2017 20.12
+1
Skunk Works
31. 12. 2017 20.35
+1
V marksizmu je opaziti drugačne vrste materializem, ki ga je mogoče označiti kot historičnega oziroma dialektičnega. To je pravzaprav filozofska teorija narave in zgodovine, ki je v marksistično tradicijo prišel predvsem skozi kasnejša dela Engelsa. Naravni fenomen je po njegovem mnenju mogoče opisati samo v dialektičnem okviru. To misel je prevzel Lenin, čemur je njegov filozofski mentor Georgi Plehanov dejal dialektični materializem. Kar poenostavljeno pomeni: Različne oblike materije so v medsebojni povezanosti in delovanju. Dialektiko sestavljajo trije elementi: teza, antiteza, sinteza. Engels, ki je dialektiko zastavil kot splošni zakon, ki velja tako v družbenem, naravnem in intelektualnem okolju, je med drugim menil, da ima vsaka kvantitativna sprememba mejo, ko se sprevrže v kvalitativno spremembo. Dialektičnemu razmšljanju pa je po njegovem mnenju podvržen tudi človeški um, pri čemer je človek praktično in razmišljujoče bitje, ki spreminja svet in tako tudi samega sebe. Marksizem je v tem smislu presegel dotedanjo fatalistično mišljenje nekaterih materialistov, češ da je človek pasivno bitje. Tako človek v marksizmu dobi aktivno vlogo, ni samo orodje nevidnih naravnih sil in zakonov, marveč s svojim zavestnim delom in zgodovinsko aktivnostjo ustvarja zgodovino in je njen najbolj pomemben in edini smisel.
Racio
31. 12. 2017 20.40
+1
U redu je, wikipedijo znam tudi sam prebrati... Prosim za razlago v laičnem jeziku, preprostem jeziku... Naredi primerjavo med dialektičnim materializmom in njegovim nasprotjem recimo... pa po domače prosim.
Skunk Works
31. 12. 2017 21.02
+1
Preprosto pa ta jajca ni znal nihče razložit, saj se je tudi v praksi sfižilo vse skupaj in ni nikoli delovalo, kot je bilo mišljeno, ...torej praznujmo rajši, SREČNO 2018!!!!!
Racio
31. 12. 2017 21.07
+0
V marksizmu je opaziti drugačne vrste materializem, ki ga je mogoče označiti kot historičnega (zgodovinskega???) oziroma dialektičnega(Kaj ima to veze z zgodovino?). To je pravzaprav filozofska teorija narave in zgodovine, ki je v marksistično tradicijo prišel predvsem skozi kasnejša dela Engelsa(Ta stavek mi preprosto prav nič ne razloži kej dialektični materializem je...). Naravni fenomen (Naravni??? V kakšni definiciji se to smatra kot naravni fenomen???) je po njegovem mnenju mogoče opisati samo v dialektičnem okviru( To pomeni pogovornem okviru???). To misel je prevzel Lenin, čemur je njegov filozofski mentor Georgi Plehanov dejal dialektični materializem. Kar poenostavljeno pomeni: Različne oblike materije so v medsebojni povezanosti in delovanju. Dialektiko sestavljajo trije elementi: teza, antiteza, sinteza.( OK, torej trditev, antitrditev in neka mešanica oziroma simbioza trditve in nasprotne trditve...) Engels, ki je dialektiko zastavil kot splošni zakon, ki velja tako v družbenem, naravnem in intelektualnem okolju, je med drugim menil, da ima vsaka kvantitativna sprememba mejo, ko se sprevrže v kvalitativno spremembo(Spet nerazumljiva razlaga...). Dialektičnemu razmšljanju pa je po njegovem mnenju podvržen tudi človeški um, pri čemer je človek praktično in razmišljujoče bitje, ki spreminja svet in tako tudi samega sebe( Alejuja... še sreča bi rekel....). Marksizem je v tem smislu presegel dotedanjo fatalistično mišljenje nekaterih materialistov, češ da je človek pasivno bitje(večina ja, nekatere izjeme pa k sreči ne...). Tako človek v marksizmu dobi aktivno vlogo, ni samo orodje nevidnih naravnih sil in zakonov, marveč s svojim zavestnim delom in zgodovinsko aktivnostjo ustvarja zgodovino in je njen najbolj pomemben in edini smisel.( Ta trditev se mi zdi pa še najbolj pomembna in temeljna za razvoj in napredek človeštva....)
Racio
31. 12. 2017 21.11
+1
Rozi to pa preprosto ni fer od tebe, da v odgovor( obrambo) uporabljaš neke fraze, ki jih potem nisi sama ne znaš razložiti... Res grdo od tebe in vse kar lahko izluščim iz tega je to, da nabijaš v tri krasne... Pa seveda, srečno in zdravo v novem letu....
Skunk Works
31. 12. 2017 22.01
-2
Sory, ampak res se mi ne da razpravljat o tem, zadnje je na hitro skopirano z vikipedie, vse ostalo pa ni bilo,. ....ta čisti materializem in njegove učinke smo videli za železno zaveso v prejšnjem stoletju, vse sivo, mrtvo , brezbarvno, oprano duše, z ljudmi, predmeti in stavbami vred,....ampak, ..silvestrovo je , srečno,.....,
Racio
31. 12. 2017 22.10
+4
Preprosto ne razumem kako lahko pripisuješ materializem komerkoli drugemu kot kapitalizmu ki v vseh pogledih temelji na njem. Če je kdo materialist je to kapitalist, ki svoj obstoj pogojuje z potrošništvom in akumulacijo denarja in dobrin negleden na posledice ki jih nosi okolje in delavci.
taurus15
31. 12. 2017 17.09
+5
V Ljubljani jih je ogromno.
Uporabnik1110355
31. 12. 2017 17.03
+3
Hec je v tem da je folk pogruntal da je ceneje če greš v najem kot v nakup. In bolj bodo urejene dolžnosti lastnikov najemodajalcev, več bo najemnikov, tudi tistih ki sj si kahko kupili stanovanje.
dr.dare
31. 12. 2017 17.09
-6
v vsaki normalni državi je tako.. samo v sloveniji vsi mislijo da morajo biti lastniki stanovanja ali hiše
Animal_Pump
31. 12. 2017 17.25
+22
Še vedno je bolje 400 evrov kredita na mesec plačevat za nekaj kar bo tvoje...kot pa 400 evrov najemnine nekomu plačevat, za nekaj kar ne bo nikoli tvoje...metanje denarja v smeti.
dr.dare
31. 12. 2017 17.27
-9
seveda ja in se stacioniraš za celo življenje na istem placu in potem jamraš da ni služb ker slovenec pač ne proda če kupi... od tega pa nima nič razen otroci se skregajo kdo bo dedoval....
Animal_Pump
31. 12. 2017 17.31
+7
Dej ne nabijaj...kdo jamra...kot, da so 500 kilometerske razdalje, sej pa nismo v ZDA...a je tok težko z Ljubljane v Koper in obratno v službo it al kaj? Meni ne.
dr.dare
31. 12. 2017 17.31
-11
normalen človk skozi življenje ustvarja in se seli ter si za penzijo nekje kupi kje bo živel ne pa da se zaradi par m2 zapufa za celo življenje
Animal_Pump
31. 12. 2017 17.50
+4
Zakaj, če lahko kupiš tistih par m2 veliko stanovanje, ki ne stane toliko, da bi se zapufal ravno za cel lajf...in varčuješ zraven še za stanovanje, ki ga boš kupil, ko boš šel v penzijo, kjerkoli boš želel...tistega drugega boš dal pa v najem;P
kaprikorno
31. 12. 2017 17.55
+4
dr.dare Zakaj dr, veš samo ti. Tukaj se govori o NEPROFITNIH stanovanjih. A veš kaj je to? Očitno ne, zato samo NABIJAŠ svojo teorijo. Kot vedno!
ochi
31. 12. 2017 18.33
+2
Problem je ker malo ljudi doživi penzijo.
dr.dare
31. 12. 2017 18.43
-3
MR-1919
31. 12. 2017 19.15
Skunk Works
31. 12. 2017 16.43
+1
Neizpodbitno dejstvo, ki se kaže sedaj po izkušnjah 25 let samostojnosti Slovenije , je sledeče: korenitejše spremembe v političnem življenju, v delovanju države in njenih podsistemov in posledično gospodarskem življenju in življenju navadnih ljudi, so mogoče le v naslednjih treh primerih: 1. - Ko bo (če bo kdaj) desnica osvojila 60 +% glasov na parlamentarnih volitvah,......2. - Ko bo zaradi naraščajočega javnega dolga (sploh v primeru ponovitve globalne krize, ki jo nekateri že napovedujejo) prišlo do zloma javnih financ, bankrota države in ponovitve grškega scenarija v Sloveniji, in 3. - v primeru širše mednarodne nestabilnosti, vojaškega konflikta ali elementarne nesreče večjih razsežnosti......Do takrat pa se bo tale satus-quo bojl ali manj nemotemo vlekel naprej, med drugim torej porazno stanje v bolnišnicah in zdravstvu, nizke penzije in plače navadnih ljudi izven JS + nižji sloj JS, delovanje pravne države za vse "enako", izseljevanje desettisočev mlajših sposobnih slovencev, ki jih bodo nadomeščali prišleki - koristniki socialnih transferjev, itd, itd, ......kljub deset in deset tisočev komentarjev tukaj...
Frane Šajn
31. 12. 2017 17.17
+2
Bruh na bruh pa rata j kozlanje kajnede Roska /transi! Edino tebi ne rata tista stokrat ponovi laž in postane resnica, le kako to? verjetno se jim zdiš dokaj plehek.
Frane Šajn
31. 12. 2017 17.19
+6
Kar se tiče javnega dolga je bil zadnji še znosen v stari Yugi. Senčni pa je prvi pokazal kako se zarola "patrio"(beri domovino) s krediti!
iwilliwillhacku
31. 12. 2017 16.41
+12
dejstvo je da tržne najemnine nič ne pomagajo prosilcem, ki stanovanja niso dobili... vem da jih iz stanovanj ne morete lih vržt... ampak lepo določite čas npr. 6mesecov da najdejo tržno stanovanje zase... nato pa bi bilo edino prav da v stanovanja namestite tiste ki jih res potrebujejo... dejstvo je da nekje v mariboru stanovanje čaka družina ki nima kam, med tem ko pa tisti ki do stanovanja sploh niso več upraviceni zasedajo stanovanje...
iwilliwillhacku
31. 12. 2017 16.44
+9
pa še to!! začnite preverjat tudi socialna omrežja v skupinah mamice, podarimo in podobnih v katerih sem včlanjena je moda da se išče račune za oblačila in obutev in dobro vem zakaj... zato ker dobijo enkratno oz. izredno socialno pomoč, jo zapravijo v druge namene... potem pa goljufivo iščejo dokazila o nakupih drugje... tista dokazila ki vam jih s hinavskim nasmeškom priložijo v roku 40 dni kot veleva zakon...
matej1111
31. 12. 2017 16.27
+7
Naj še na Ptuju malo preverijo, tu še je tega več.
Uporabnik458403
31. 12. 2017 16.12
+13
jackon 31.12.2017 13:53 Torej, s čim so si zaposleni v službah, ki bi morale to sproti urejat in nadzorovat prislužili svojo plačo???..............cuj taki, ki bi morali to nadzirati zivijo v neprofitnih stanovanjih........... ce pa se ti zelis ziveti v neprofitnem stanovanju, pa daj podkupnino in ti bodo vse hitro resili.......... tak se dela
Uporabnik458403
31. 12. 2017 16.13
+6
Placo, pa dobijo, ker jim to pise v pogodbi
Absolutist 1
31. 12. 2017 16.11
+3
Saj ste slišali Cerarja,kako nam cvetijo rožice.Lažnivec je lažnivec !!!
vectra c
31. 12. 2017 15.59
+13
V tej državi je res vse v pi...
trgft
31. 12. 2017 15.45
+10
Joj,Noro dobro! A ni lepo v Sloveniji živet? ;)...Srečno 2018!
Ricin
31. 12. 2017 15.44
+11
4000 prijavljenih in še enkrat toliko neprijavljenih, špecerija pri Karitasu, mati samohranilka s tremi otroki in enim odraslim in neprofitno stanovanje. Ka te češ.
JApajaDAja
31. 12. 2017 16.21
+4
...še socialko, dodatke,rk in "ogroženost" te populacije si pozabil!
?akula
31. 12. 2017 19.50
+0
Če greš mimo kafičev vidiš tam samo socialce.
paradoxal
31. 12. 2017 15.44
+3
Cmaribor nikoli ne razocara
akmt
31. 12. 2017 15.31
+6
Naj se Maribor ze enkrat odcepi..
wolfterier
31. 12. 2017 15.58
+5
Slovenija se mora odcepiti od Lublane,de.Prej ne bo bolš !!!
MihaK77
31. 12. 2017 17.31
+2
Sem zato, ampak pod pogojem, da se potem iz zahodne Slovenije izselijo popolnoma vsi stajerci, ki so se naselili zahodno od Trojan. Prav tako naj si stajerci iscejo sluzbe vzhodno od Trojan in naj se ne vozijo vsak dan v sluzbo cez Trojane.
kor22
31. 12. 2017 18.56
+0
haha lol, pa ljubljana propade da se štajerska odcepi.
firewall
31. 12. 2017 15.11
+27
V tej drzavi si neumen ce si posten. Zraven si pa se revez.
dr.dare
31. 12. 2017 15.14
-16
kje pa je kak pošten slovenc? se še ni rodil
Jožajoža
31. 12. 2017 15.28
+7
pošteni slovenci ste revni slovenci. kako reče grims na janševi TV, ,levake smo spravili na kolena.
Jožajoža
31. 12. 2017 15.11
+6
pa saj oni ne živijo v teh stanovanji. oni se le uradni podnajemniki,ki imajo neuradne podnajemnike.
wolfterier
31. 12. 2017 16.00
+0
Joža,kdor najame stanovanje,je najemnik,njegov stanovalec je pa podnajemnik,ti ni jasno,a ne.
GAYPROPAGANDA
31. 12. 2017 15.10
+37
Takojšnjo odpoved od najemne pogodbe in vračilo denarja pridobljenega z goljufijo!
?akula
31. 12. 2017 19.52
+2
JbmTiMt
31. 12. 2017 15.06
+0
treba se znajt. zato pa imajo.