8000 evrov ji ni dovolj – Zdenka Čebašek Travnik kljub obljubam o etičnosti vztraja

Novi šefici Zdravniške zbornice Zdenki Čebašek Travnik osem tisoč evrov plače na mesec očitno ni dovolj, rada bi več, in sicer deset tisoč evrov. In to kljub obljubam o etičnosti. S tem si je nakopala jezo nekdanjih zaveznikov, podpredsednica zbornice Irena Manfreda grozi z odstopom.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 441
ARMEL 21.02.2017 19:57:50
Za varuhinjo je bila zato ker ni veliko delala saj ne odgovorno kod zdravnik in imela je precej pomočnikov to zato vem ko sem sam dvakrat poklical in javil se mi je drug glas in odgovor varuhinja danes ni dosegliva in je na terenu a takšno zaposlitev bi tudi sam imel in letno poročilo ne piše sama ima precej pomočnikov in na koncu leta oda to poročilo predcedniku vlade in pove pri varuhu ugotavljamo,torej ih več to sestavlja in sedaj za zbornico res je zakaj ne odpre svoj sp in dela do mile volje in služi a tega pa noče ker je prevelika odgovornost ki lahko pristane v arestu a v zbornici nebo imela takšne odgovornosti in če bo res dobila takšno veliko plačo bodo pa zdravniki se dvignili ker ta plača za njo gre denar od vseh zdravnikov a za ne delo jaz bi njej dal minimalno plačo oj preveliko bi bilo za samo bla bla blaa blaaaa.
Več komentarjev