82-letni Tržačan trdi, da so bili slovenski policisti nasilni. Oni pravijo drugače

V Trstu je završalo, ker naj bi slovenska policija surovo ravnala z 82-letnim Tržačanom in njegovo soprogo. Voznika so ustavili, ko je zapeljal v nasprotno smer v krožišču na Kozini, postopek je nato pripeljal do ravsa in aretacije. Tržačan je moral tudi v bolnišnico, o surovem ravnanju imel precej za povedati, zamolčal pa svoje psovke in nasilje.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 38
santamaura 19.12.2017 11:35:40
Ali je potrebno tako arogantno ponižati človeka in ga udariti po denarnici zaradi nenamerne človeške napake - Tega starčka bi lahko tudi lepo ustavili in mu povedali, da je naredil neumnost in s tem ogrožal sebe, ženo in ostale udeležence v prometu. To se vsakemu zgodi. Morda jim bi bil še hvaležen. Je pa zanimiva izjava predstavnice policije, ki pravi, da je v krožišču zavil levo. Kako levo - V krožišču ne moreš zaviti levo Se pravi - Zavil je desno in nekaj metrov vozil po napačnem pasu v nasprotno smer in zato je dobil kazen 160 evrov. Potem so se pa zravsali ker ni bil tiho in ponižen kot so navajeni naši žandarji. Saj veste - Kazen je 100 evrov, če boš pa kaj gobcal boš pa plačal 1000 evrov za batine
Bojan-F 19.12.2017 12:39:06
Na tistem kroziscu se da zelo enostavno zaviti levo in skrajsati cel krog ... in to je stalna praksa objestnezev. V nekaterih drzavah (Italija, Slovenija, ZDA, ...) se ne sme stopiti iz avtomobila, ce policist tega izrecno ne zahteva ali dovoli.
Jožajoža 19.12.2017 18:56:13
torej, če bi izstopil otrok, bi ga policaji tudi tepli. ja,bi ga,,če so tepli tega starčka. sramotijo nas v svetu.
Več komentarjev