Slovenija
Oglas

Analiziramo učinkovitost tablet za hujšanje:

Ljubljana, 09. 02. 2017 07.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Diete, ki se nenehno ponavljajo, znajo na našem telesu pogosto pustiti neželene posledice kot so primanjkljaj določenega vitamina, izčrpanost, sestradanost, nerazpoloženost. Vse to so posledice, ki se jim želimo izogniti, da bi v vsakdanjiku bolje funkcionirali, toda zaradi pomanjkanja časa se največkrat ne uspemo posvetiti telovadbi.

Tablete za hujšanje so vsekakor zaželena alternativa za osebe, ki želijo zadržati enak način življenja, vendar spremeniti svoj videz. Medtem ko so nekatere tablete nevarne, ker niso testirane in nadzorovane na tržišču, pa druge resnično pomagajo pri uresničevanju želenih ciljev. Odločili smo se testirati učinke tablet za hujšanje tako, da smo kupili tri najbolj znane znamke ter tekom dvomesečnega obdobja preizkušali njihovo učinkovitost.

Naše tri skupine po deset anketirancev so se prehranjevale popolnoma enako, kakor so se doslej, in opravljale vsakdanje dolžnosti. Anketirance smo tehtali zjutraj in zvečer ter zapisovali, ob kateri uri jemljejo tablete. Pomemben faktor je bil tudi čas delovanja tablete – posebno pozornost smo posvetili časovnemu obdobju, v katerem so anketiranci začeli izgubljati odvečne kilograme, če se je seveda izguba kilogramov sploh zgodila.

Brezplačna dostava za bralce portala 24ur.com TU >>

Pohitite in prihranite 20,00 evrov, količine so omejene!

V eni izmed anketiranih skupin učinek ni bil viden. V obdobju dveh mesecev so anketiranci izgubili komaj dva kilograma, pogosto pa so se počutili slabo; mučili so jih občasni glavoboli in slabost. Anketiranci so ocenili, da so bile tablete težke za želodec, štirje anketiranci pa so celo prenehali z jemanjem tablet po prvem mesecu dni. Druga skupina je jemala tablete za hujšanje drugega proizvajalca, kjer je bil zabeležen malo večji uspeh z izgubo kilogramov. V dveh mesecih so se uspeli znebiti približno 6,5 kilogramov in se počutili bistveno bolje. Med samim jemanjem tablet niso imeli fizičnih težav, toda opazili so spremembe razpoloženja, ki je variralo iz dneva v dan.

PGC 500
PGC 500 FOTO: PGC 500

Tretja anketirana skupina je uporabljala tablete, ki so prinesle presenetljive rezultate. Anketiranci so se uspeli v roku dveh mesecev znebiti tudi do 12 kilogramov in obleči manjše konfekcijske številke. Anketiranci so bili presenečeni, saj niso občutili nikakršnih škodljivih vplivov na svoje razpoloženje ali fizično zdravje. Tako so PGC500, znane britanske tablete za hujšanje, zaslužile prvo mesto na tujem tržišču glede učinkovitosti in hitrosti topljenja kilogramov.

Brezplačna dostava za bralce portala 24ur.com TU >>

Pohitite in prihranite 20,00 evrov, količine so omejene!

Njihova skrivnost zagotovo leži v sestavini, ki se imenuje hidroksi citronska kislina, ali krajše HCA kislina, ki dobesedno topi maščobno tkivo in pomaga pri zatiranju prekomernega apetita. HCA kislina deluje kot naravni regulator pretoka hrane v človeškem telesu in ve, kdaj je telo prejelo dovolj hrane. Anketiranci so potrdili, da manjkrat zaidejo v kuhinjo, kar so prej pogosto počeli iz navade. PGC500 tablete so namenjen hujšanju in temeljijo na naravnih izvlečkih, ki razbremenjujejo organizem. PGC500 tablete že s prvim vnosom spodbujajo razgradnjo maščobnega tkiva, ki se kopiči pod kožo.

PGC500 tablete so zdaj dostopne tudi na slovenskem tržišču. Kupite jih lahko preko specializiranih portalov za prodajo sredstev za hujšanje. Če ste tudi v vrtincu hitrega ritma življenja in se nikakor ne morete znebiti odvečnih kilogramov kot naši anketiranci, poskusite te tablete, ki bodo zagotovo spremenile farmacevtsko industrijo.

Brezplačna dostava za bralce portala 24ur.com TU >> 

Pohitite in prihranite 20,00 evrov, količine so omejene!

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1