Slovenija
Oglas

Bele strmine vas pričakujejo in vaša pričakovanja so upravičeno visoka

Nassfeld, 17. 01. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Čeprav pogled skozi okno še ni zimski, vas v Mokrinah/Nassfeldu pričakujejo zasnežene in urejene smučarske proge, sodobne žičniške naprave, zabava v snežnem parku ter številne ugodnosti za posameznike in družine. Neposredna bližina Slovenije je samo še en razlog, zakaj na avstrijsko Koroško.

V Mokrinah/Nassfeldu se lahko pohvalijo s kar 110 kilometri urejenih smučarskih prog in 30 sodobnimi žičniškimi napravami. Destinacija sodi med top 10 avstrijskih smučišč, njena dodatna prednost pa je neposredna bližina Slovenije.

Smučišče Mokrine/Nassfeld na avstrijskem Koroškem je eno izmed top 10 avstrijskih smučišč v neposredni bližini Slovenije.
Smučišče Mokrine/Nassfeld na avstrijskem Koroškem je eno izmed top 10 avstrijskih smučišč v neposredni bližini Slovenije. FOTO: Nassfeld

Na svoj račun pridejo tako vrhunski smučarji kot tudi začetniki in družine. Prav družinam in otrokom je namenjeno veliko pozornosti. Pripravili so številne ugodnosti in pakete, s katerimi boste smučali na top smučišču in pri tem še prihranili.

V Nassfeldu/Mokrinah čakajo družine številne ugodnosti, od ugodne cene smučarskih vozovnic do izposoje najnovejše smučarske opreme.
V Nassfeldu/Mokrinah čakajo družine številne ugodnosti, od ugodne cene smučarskih vozovnic do izposoje najnovejše smučarske opreme. FOTO: Nassfeld

Tako je za otroke do 10 leta starosti cena celodnevne smučarske vozovnice vsako soboto le 10 evrov. Na smučišču je možna izposoja opreme. Otroške smuči ali desko si lahko ob nakupu vozovnice Premium izposodite že za 1 evro na dan. Če bi imeli težave z opremo, so v neposredni bližini prog tudi hitri servisi smučarske opreme.

Vas skrbi, kako boste otroke navdušili nad smučanjem in jih naučili osnov varne smuke? Vaše skrbi so odveč. Na smučišču potekajo smučarski tečaji, prilagojeni tudi najmlajšim smučarjem. Poleg tega pa je organizirano tudi varstvo otrok, tako da boste imeli starši čas zase in se boste lahko prepustili užitkom vijuganja po belih strminah.

Na smučišču potekajo smučarski tečaji, prilagojeni tudi najmlajšim smučarjem, prav tako pa je organizirano tudi varstvo otrok. Vaš smučarski dan bo popoln!
Na smučišču potekajo smučarski tečaji, prilagojeni tudi najmlajšim smučarjem, prav tako pa je organizirano tudi varstvo otrok. Vaš smučarski dan bo popoln! FOTO: Nassfeld

Ob vrhunski smuki in prekrasni gorski panorami, so v Mokrinah/Nassfeldu z načrtovanjem smučišč ustvarili »sončni krog«, ki smučarjem omogoča, da cel dan smučajo po soncu. Na ta način ima smučišče približno 100 sončnih ur več od ostalih smučišč.

Najzahtevnejše smučarje pričakujejo poligoni za prosti slog, snežni park pa je namenjen tako zahtevnim smučarjem kot tudi začetnikom.

Poligon za prosti slog bo navdušil zahtevne smučarje, »sončni krog« pa obiskovalcem omogoča celodnevno smuko po soncu.
Poligon za prosti slog bo navdušil zahtevne smučarje, »sončni krog« pa obiskovalcem omogoča celodnevno smuko po soncu. FOTO: Nassfeld

Za krajši ali daljši oddih in prigrizek poskrbijo v 25 smučarskih kočah in restavracijah ob progah. Ne spreglejte številnih kulinaričnih dobrot avstrijske Koroške, po katerih slovijo v Mokrinah. Če pa si želite uživanja na toplem soncu, vas pričakuje največja sončna terasa v Alpah.

Ob smučarskih progah vas pričakuje kar 25 koč in restavracij s kulinaričnimi dobrotami avstrijske Koroške
Ob smučarskih progah vas pričakuje kar 25 koč in restavracij s kulinaričnimi dobrotami avstrijske Koroške FOTO: Nassfeld

Če smučanje ni dovolj, imamo za vas dobro novico. Izven smučarskih prog vas pričakuje še 80 kilometrov tekaških prog, 55 kilometrov zimskih pohodniških poti, 5 sankaških prog, od tega so 3 osvetljene. Zabave in uživanja v naravi kar ne zmanjka!

Smučišče ima zaradi svoje specifične geografske lege večino smučarske sezone naraven sneg, za vsak primer pa tudi sodoben sistem umetnega zasneževanja.
Smučišče ima zaradi svoje specifične geografske lege večino smučarske sezone naraven sneg, za vsak primer pa tudi sodoben sistem umetnega zasneževanja. FOTO: Nassfeld

Skrajni čas, da obiščete Mokrine/Nassfeld in se prepričate sami. Odločitev, kje preživeti zimske počitnice, letos ne bo težka.

Naročnik oglasa je smučišče Nassfeld/Mokrine.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

CastrumFF
17. 01. 2017 10.07
+0
Bil.Cudovito. LAhko samo priporocam!
kitzbill
17. 01. 2017 16.41
+3