Slovenija

Človek, ki je postavil mariborski balet na svetovni zemljevid

Ljubljana, 29. 05. 2017 18.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Edward Clug v Sloveniji živi in dela že 25 let. In prav njemu gredo zasluge, da kulturni del Maribora pozna vsa Evropa, če ne celo svet. Danes je v Moskvi, saj je eden od nominirancev za najboljšega koreografa na svetu. Kdo torej je Edward Clug? Zagotovo več kot le romunski baletnik na delu pri nas.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

DeBill
29. 05. 2017 19.56
+2
on ni romunski baletnik ampak mariborčan, mariborski baletnik.
provokatorr
29. 05. 2017 22.17
+2
ja, res je sicer iz romunije, ampak on bi rekel, da je mariborčan. enako, kot anton bogov. če ga vprašaš, od kod je, bo tudi rekel, da je mariborčan.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.