'Čudežna' voda

Gre za skoraj čudežno odkritje ali za prevaro, se je spraševala gledalka, ko so ji ponujali izdelek, s katerim naj bi rešila vse zdravstvene težave, celo raka.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 135
Kraj Kovac 13.09.2013 16:11:42
Vidim, da je tukaj veliko aktivistov prodaje ASEE. Se vam gotovo izplača. Nekateri smo doštudirali kemijo in vemi kaj je NaCl in kaj H2O, glede redoks potenciala pa tudi najboljši znanstveniki ne vedo kako in kaj. Spremljala sem umirajočega on zgodnji nrozdravljivi bolezi, in povem vam, da bolnim lahko prodate vse - tudi kamen s ceste, in na tej točki je problem prodaje tovrstnega placeba. Ljudje imajo tudi majhne otroke, pa v neskončni želji po ozdravitvi zapravijo prava premoženja za goro takšnih placebo zdravil. Sicer pa s placebom ni nič narobe, da se razumemo.
 
PrimusEng 25.05.2013 15:02:34
ASEA je fenomenalen izdelek, sam ga jemljem že skoraj eno leto. Če bi resnično radi vedeli, kaj je ASEA, si oglejte moj blog.
DeJan Beržan 04.10.2013 18:02:11
link do blog prosim...hvala LP
 
PrimusEng 25.05.2013 15:01:46
toliko komentarjev o zadevi, preden bi se dejansko prepričali kaj to je.
 
PrimusEng 25.05.2013 15:01:07
Kako tipično slovensko
 
Gregson89 23.03.2013 14:58:36
Evo da vam povem o tej čudežni vodi še moje mišljenje, ta voda ni za une ko jim nič ni, naprimer če si zdrav piješ tablete?
Govorite kaj hočete, na počutju se res ne da merit ali izdelek deluje ali ne, poješ limono al pa kako pomarančo in s pomočjo c vitamina ti počutje postane bolše. je res al ne?

Ampak jest sem to "zdravilno vodo" preizkusil sam na svoji koži. da vam prvo povem da sem bil zadnjih 5 let vsako leto vsaj enih trikrat do štiri krat prehlajen, najrajši sem imel poletje in zimo ker takrat je najmanj cvetenja. Imam tudi kožno bolezen kjer se mi lušči koža s prstov "luskavica" (bil sem pri dermatologu, mi je napisal kreme kere so ble cca 15-20 € mazal sem se dve leti ni bilo večjih sprememb skoraj da neopazne, ko kreme nisem uporabljal se mi je koža vrnila nazaj v prvotno stanje) , zato mi je mama prinesla to aseo da probamo če res pomaga.
Okus te aseje je zelo nagravžen kot da bi pil visok koncentrat clora, vrjamte mi še bazenska voda ma bolši okus. Vendar vam povedem da v mesecu dni pitja aseje mi je luskavica na rokah skoraj izginila, je še čisto majni del kože ostal na prstancu kateri se še malo lušči. Sem zelo srečen glede tega. Letos sem rekel da bom pil to asejo da vidim če bom bil prehlajen skozi pomlad. ker je vseeno če denar pustim v lekarni ali šparu za robčke ali tri mesece ali 4 pijem asejo. Za prehlad še nevem ali pomaga ali ne ampak vam povem da mi je pri koži zelo pomagala. in verjamem da je nekaj notri kar pomaga, ker če je to placebo, dvomim da bi mi popravlo kožo.
 
mateja970 15.03.2013 12:48:15
PA TO JE ISTO KOT AMWAY MREŽNI MARKETING SAMO DA SE SLUŽI
tayi177 04.02.2013 03:28:38
In še nekaj: t.i. "anektodični dokaz" (drugače povedano - vaše osebne zgodbe, vaši občutki, da se res morda malo bolje počutite itd.) je vreden toliko kot nič! Primerov je tule spodaj na desetine (v bistvu prevladuje skoraj samo to in nič drugega); mislim seveda na poste kot so: "Vi govorite kar hočete, ampak MENI je pomagalo. Pa moji sestri in njenemu možu tudi. Pa sosed je tudi rekel, da se bolje počuti, odkar pije"
Tomozuki 19.02.2013 13:41:05
Najlažje je nekaj govoriti na pamet. Če bi si pogledal, da so na neodvisnem inštitutu stvar sprobali na rastlinah in živalih, ki niso sposobne placebo efekta in jim je stvar izboljšala zmogljivosti, da ne omenjam, da so športniki dosegli boljše rezultate, je tvoje mnenje vredno enako kot nič.
tayi177 04.02.2013 03:26:47
Večina vas živi nekje v oblakih. Ali ne poznate kaj je to placebo efekt ali pač poznate in zavestno puščate, da vas nateg***. In še enkrat: breme dokazovanja je na tistemu, ki nekaj trdi in ne na tistem, ki zanika! Najprej vi dokažite, da res deluje (in zakaj naj bi delovala, pa ne z "redux molekulami", ki je samo še en zapleten kvazi-znanstven izraz za naivneže), ne bomo mi dokazovali, da ne deluje. Stvari tako ne tečejo v realnem & racionalnem svetu. :((
satan_SLO 12.01.2013 19:05:39
farmacija se boji ,da bi nekomu nekaj uspelo(kar njim ne more oz.nocejo) ,ker potem upade dobicek;)res je da je asea draga stvar in si jo zato ne more vsak privoscit je pa res ,ce pomaga potem denar ne bo problem...jaz osebno sem jo danes dobil za mojo punco ,ki ima luskavico in bom z veseljem porocal ali je ASEA dobra ali slaba !!Za tiste ,ki ze vnaprej vzamejo upanje nekomu ,ki bi uporabil vse ,da bi dolocena bolezen ali tezava izginila pa vzemite tableto!!!Lobiji kot so farmacija,tobak ,alkohol itd...so ze uspeli prepovedat indijsko konopljo s katero je bil pred 85-leti posajen svet samo zaradi tega ,ker ne morejo nic zasluzit.....KAJ BI RES BILO ,CE BI BILI VSI ZDRAVI KDO BI SLUZIL;)????
Husky73 25.03.2013 01:25:31
Bravo, se strinjam. Moj brat pije tako imenovano čudežno vodo in pravi da se počuti bolj svež in poln energije. Danes sem tudi sam naredil nekaj požirkov te vode. Res ima vonj kot voda iz bazena, okusa pa ne, saj je voda. Dobre stvari so vedno enostavne. Kje se je začelo življenje?
 
Aseaforeveryone 09.09.2012 01:20:03
Osebna izkušnja je najboljša izkušnja, je tebi lastna zgodba. Vsak pojav ali pojem, ki ga družba opiše kot čudež, je stvar njene lastne presoje kot enovite entitete, ki izhaja iz nerazumevanja njene lastne omejenosti si ogledati onkraj sedanjosti in prebiti dogmo svojega obstoja v svojem trenutku časa. ASEA-e ne moremo opisati kot čudež, je le oblika kemično predelane vode, ki nekaterim pomaga, drugim ne. Zakaj in kako pomaga, ni pomembno, samo da pomaga, če že mora. Mogoče je preveč enostavna za naše razumevanje. Včasih je preprosta rešitev tista prava rešitev. Mogoče ne. Čas bo pokazal svoje. Več na blogger-ju.
tayi177 04.02.2013 03:31:55
S tem da ima vseprevečkrat osebna izkušnja žal zelo malo veze z realnostjo (če sploh). Kar vprašaj kakšnega psihiatra, kaj je npr. nekoga privedlo do nekega nepojmljivega dejanja, npr. umora (osebna izkušnja halucinacij/paranoje, shizofrenija ipd.) Aja saj res, psihiatri so podkupljenci... :/
Več komentarjev