Dogajanje v Mariboru pred, med in po povratni tekmi z Zrinjskim bo policija budno spremljala in snemala

Mariborski policisti pred sredino povratno tekmo z nogometnim klubom iz Mostarja opozarjajo, da bodo poostreno skrbeli za varnost. Tudi tako, da bodo fotografirali in snemali dogajanje na točkah, kjer se po navadi zbirajo gostujoči navijači, v okolici prireditvenega prostora in na samem stadionu.  

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

V sredo se bo ob 20.15 uri na stadionu Ljudski vrt v Mariboru odigrala povratna nogometna tekma drugega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov med kluboma NK Maribor in HŠK Zrinjski Mostar. 

Mariborski policisti zato vse obiskovalce tekme obveščajo, da bodo zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje.

Snemalne naprave bodo uporabili v mestu Maribor, in sicer na krajih, kjer se ponavadi zbirajo gostujoči navijači – Grajski trg z bližnjo okolico, v okolici prireditvenega prostora in tudi na samem stadionu. Snemali bodo tako na tleh kot iz zraka. 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 56
aki10 19.07.2017 10:37:49
Jasno je, da ne morem navijat za MB, lahko pa držim pesti in jim zaželim srečo. :)
CURVANORD Zanetti 19.07.2017 11:42:35
Aki saj vem da nam privoščiš napredovanje. Le glej da te od stiskanja pesti ne bo zaneslo in bos zapel "Vijolcna je ljubezen vecna..."=).
Več komentarjev