Dragonji ukradli dokumente o drugem tiru

Metod Dragonja, svetovalec v podjetju Drugi tir Divača–Koper, je bil žrtev tatvine. V soboto sredi dneva je namreč vlomil v njegovo vozilo in iz njega ukradel torbo, v kateri je bila med drugim tudi dokumentacija o izgradnji drugega tira.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Metod Dragonja - 9

Metodu Dragonji so ukradli torbo z dokumenti. (Foto: Miro Majcen)

Pobudniki referenduma o drugem tiru so neuradno že zbrali 40.000 podpisov.

Minulo soboto med 12. in 14. uro je neznanec na Ljubljanskem gradu iz vozila svetovalca v podjetju Drugi tir Divača–Koper Metoda Dragonje ukradel torbo, v kateri je imel Dragonja osebne dokumente, ključe in dokumentacijo o drugem tiru, poroča Večer. Policija je bila o dogodku obveščena in storilca še ni izsledila.

Kot je potrdil Dragonja za nacionalni radio, je imel v torbi tri USB ključe s službeno dokumentacijo, ki se v večini nanaša na izgradnjo drugega tira in Mercator. Ukradeni dokumenti sicer niso zaupni, saj nimajo stopnje tajnosti, niso pa vsi javno dostopni, ker so označeni kot poslovna skrivnost, še navaja Večer.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 205
murinar 20.06.2017 12:52:50
Škoda res zelo velika škoda ,da niso še njega ! Kaj pa svetuje ta velesvetovalec !
Več komentarjev