Slovenija
Oglas

Ekskluzivna formula, ki je osvojila Hollywood, sedaj dostopna tudi na našem tržišču!

Ljubljana, 22. 02. 2017 07.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Če ste to poletje zamudili priložnost, da presenetite svoje prijatelje z vitkejšo postavo, je sedaj pravi trenutek, da se pripravite za naslednjo sezono s pomočjo nove formule, ki je številnim omogočila izgubiti maščobne obloge – brez diete in telesne aktivnosti!

Ob današnjem hitrem tempu življenja ima redko kdo čas za telovadbo in razne diete, po katerih se kilogrami vedno vrnejo. Zato vam ta izdelek ne bo samo pomagal izgubiti kilogramov, temveč pridobiti čas za stvari, ki so vam pomembne v življenju. To ekskluzivno orožje v boju proti odvečnim kilogramom že uporabljajo številne Hollywoodske zvezde kot tudi tisoče zadovoljnih žensk po celem svetu, sedaj pa je dostopen tudi v Sloveniji.

Govorimo o izdelku za hujšanje PGC500 Complex, ki v kratkem času na povsem naraven način topi maščobne obloge. Osebe, ki ga uporabljajo, vidno izgubljajo kilograme.

Zakaj je PGC500 Complex poseben?

PGC500™COMPLEX je popolnoma naraven izdelek in odličen izdelek za izgubo telesne mase. Izdelek je narejen iz čistih ekstraktov dokazanih aktivnih snovi hidroksi citronske kisline HCA in sadeža Garcinie Camogie, najboljšega porekla na svetu. Njegova edinstvena formula HCA hitro zmanjšuje telesno težo z upočasnitvijo in preprečevanjem sinteze maščob, s čimer sili organizem, da začne izkoriščati energijo z izgorevanjem lastnih maščobnih zalog nakopičenih okoli trebuha, stegen in zadnjice. Hkrati preprečuje, da metabolizem pretvarja vneseno hrano v maščobne obloge.

Getfitsmart
Getfitsmart FOTO: Getfitsmart

Pospešuje metabolizem in odstranjuje toksine iz telesa

Pomanjkanje serotonina povzroča razne probleme vključujoč nesprečnost, depresijo, napetost, migrene in prenajedanje. HCA kislina je znana po tem, da zavira apetit tako, da povečuje raven serotonina v krvi, ki vpliva na dobro razpoloženje in zavira željo po hrani. Pospešeni metabolizem pospešuje tudi delovanje jeter, ki lažje odstranjuje toksine iz telesa.

 

Brezplačna dostava za bralce portala 24ur.com TU >>

Pohitite in prihranite 20.00 EUR, količine so omejene!

Izdelek zadostuje za 30 dnevno uporabo oziroma za eno kuro. Če naročite dva izdelka, boste prejeli dodaten popust!

Kako deluje?

- Aktivira izgorevanje maščobnega tkiva na trebuhu, bokih, zadnjici in stegnih
- Povečuje občutek sitosti in izpolnjenosti
- Zmanjšuje obseg pasu do 8 cm in obseg stegen do 6 cm
- Zmanjšuje telesno težo do 9 kg za 30 dana
- Vidni rezultati čez 10 dni

PGC500 Complex vsebuje:

PGC500™COMPLEX je proizveden v skladu z najvišjimi mednarodnimi standardi GMP, ki jamčijo varnost, kvaliteto in dolgotrajno delovanje. PGC500™COMPLEX je izdelek najvišje kvalitete, saj vsebuje popolnoma naravne aktivne snovi najboljšega porekla, iz neokrnjene narave, kot so:

- GARCINIA CAMBOGIA – HCA
- Ekstrakt kalija
- Ekstrakt kalcija

Brezplačna dostava za bralce portala 24ur.com TU >>

Pohitite in prihranite 20.00 EUR, količine so omejene!

 

PGC500™COMPLEX je prvi izdelek, ki dokazano deluje. UnitedLabs jamči za njegovo učinkovitost!. Če po mesecu dni uporabe ne boste zadovoljni z izdelkom, nam ga lahko vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1