FIT 24UR
Oglas

Ekskluzivno: Kaja je izgubila 18 kilogramov v 6 tednih!

Ljubljana, 29. 03. 2017 09.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

Ekskluzivno objavljamo kako je Kaja izgubila 18 kilogramov v 6 tednih z enim preprostim trikom, ki je obnorel svet!

Kaja (32) iz Ljubljane je imela že od pubertete težave s kilogrami in odvečno težo. Kljub temu, da je preizkusila številne metode ni uspela izgubi teže ali pa se je le-ta vrnila zelo hitro. Kaja je že skoraj izgubila upanje, ko je odkrila trik s katerim je izgubila 18 kilogramov maščobe in uspela obdržati svojo novo pridobljeno postavo!

V zadnjih mesecih so se po Sloveniji in po celem svetu pričele širiti govorice o neverjetnih izgubah teže. Moški in ženske so poročali o tem kako tedensko izgubljajo po nekaj kilogramov čiste maščobe in pridobivajo postave, ki so jih vedno želeli. Izdelek, ki je bil predstavljen v TV oddajah Dr. Oz in Oprah je naravnost obnorel svet!

Kljub temu, da so bile govorice vedno bolj glasne so številni uporabniki želeli skrivnost zadržati zase in se niso želeli izpostavljati zato smo se odločili, da razkrijemo to neverjetno skrivnost in jo preizkusimo na lastni koži!

Med raziskovanjem smo naleteli na stotine zgodb o uspehu in rezultati so bili neverjetni!
Med raziskovanjem smo naleteli na stotine zgodb o uspehu in rezultati so bili neverjetni! FOTO: ONIOS

Iskanje čudežnega izdelka in Slovenk, ki so že doživele uspeh z njim!

Hujšanje včasih predstavlja nemogoč izziv. Preko let smo ocenjevali številne diete in vse prepogosto so rezultati le-teh nezadovoljivi oziroma celo zanemarljivi.

Naše mnenje, zakaj je večina diet neuspešnih je ta, da le-te velikokrat nalagajo nerealne omejitve o tem kako mora posameznik živeti. Nekateri zagovarjajo uživanje večje količine proteinov, spet drugi pa zagovarjajo ogljikove hidrate. V vsakem primeru, vas čaka drastična sprememba jedilnika in časovna prerazporeditev obrokov. V tem poročilu smo globinsko proučili nastajajoče in obetavne shujševalne trende, za katere mislimo, da so zares učinkoviti. Zato smo se odločili, da poiščemo in preizkusimo izdelek, ki je obljubljal konec strogih diet in nerealnih pričakovanj.

Odkrili smo na stotine zgodb o uspehu in vse so imele skupen imenovalec … Raspberry Ketone!

Raspberry Ketone je obnorel svet. Zaloge komaj dohajajo povpraševanje.
Raspberry Ketone je obnorel svet. Zaloge komaj dohajajo povpraševanje. FOTO: ONIOS

Verjetno ste v novicah že zasledili izjemno priljubljen Raspberry Ketone izdelek, ki je šokiral trg. To je izredno potenten izdelek, ki vam pomaga izgubljati odvečno težo v obliki okusnih kapsul z brusnicami, ki potešijo lakoto in topijo maščobo. Poimenovali so ga kar »čudežni topilec maščob«, in mi se strinjamo. Če vam Raspberry Ketone ni poznan, preberite neverjetno zgodbo, ki se je v zadnjih tednih pojavila na spletu. Ključ te diete je VSAKODNEVNA uporaba Raspberry Ketone, za maksimalno izgubo telesne teže.

Medtem, ko smo raziskovali nešteto zgodb o uspehu, o katerih so poročali ljudje s celega sveta, smo se odločili, da je ta shujševalni trend vreden podrobnejšega pregleda. Izrednega pomena nam je tudi dejstvo, da tem ljudem ni bilo potrebno bistveno spremeniti njihovega trenutnega življenjskega stila.

Odločili smo se, da razkrijemo eno izmed zgodb.

Kaja iz Ljubljane je s pomočjo Raspberry Ketone izgubila 18 kg v 6 tednih!

Na blogu je dejala naslednje: "Nisem mogla verjeti kako lahko je bilo. Nisem spreminjala svoje diete ali dnevne rutine, ampak maščobe so se kljub temu topile, kot maslo. Obožujem to stvar! Končno dieta, ki deluje!"

Kaja je v ekskluzivnem pogovoru z nami povedala, da je bila nad izdelkom naravnost navdušena. Kljub temu, da je bila pred preizkusom skeptična jo je Raspberry Slim hitro prepričal. Med pogovorom nam je priznala, da ji je bilo najprej nerodno deliti svojo skrivnost z nami. Vseeno se je odločila, da se izpostavi saj želi, da bi tudi ostali Slovenci in Slovenke, ki se borijo z odvečnimi kilogrami z njo delili srečo in novo-odkrito samozavest.

Kaja se je odločila, da zgodbo o tem kako je izgubila 18 kg deli z nami.
Kaja se je odločila, da zgodbo o tem kako je izgubila 18 kg deli z nami. FOTO: ONIOS

Testirali smo Raspberry Ketone in nad rezultati smo bili presenečeni!

Po pogovoru s Kajo smo se odločili, da izvedemo lastni preizkus.

Bilo je neizogibno, da sem iz naše ekipe ravno jaz postanem poskusni zajček pri tej dieti, saj sem bila tik pred poroko. Do poroke sem želela izgubiti vsaj 8 kilogramov. Ker sem čimprej želela preizkusiti dieto, ki jo je naša sogovornica tako hvalila sem takoj naročila Raspberry Ketone in že naslednji dan me je v pisarni čakal paket. Dostava je bila presenetljivo hitra in ugodna.

Čeprav smo bili precej skeptični, smo se res želeli prepričati ali ta izdelek zares deluje, tako kot so nam zagotavljali. Pričeli smo svoj 4 tedenski test.

Raspberry Ketone smo naročili preko uradne strani.

Moji rezultati - 12 kilogramov v samo 1 mesecu!

1. Teden:

Po samo enem tednu diete sem bila presenečena nad drastičnimi rezultati. Raven moje energije se je povišala in nisem občutila nobene lakote. Zaželen stranski učinek čaja je namreč zaviranje apetita.

Odkrito, počutila sem se fantastično.

Najboljše pri vsem tem je bilo, da nisem spremenila svoje dnevne rutine. Sedmi dan, sem stopila na tehtnico in nisem mogla verjeti svojim očem. Izgubila sem 1,5kg. Ampak še vedno nisem bila prepričana, saj so rekli, da izgubiš veliko vode na začetku vsake diete. Hotela sem počakati in videti rezultate diete v prihajajočih tednih. Končno sem težo spravila pod 60kg!

2. Teden:

Po dveh tednih uporabe Raspberry Slim sem teden začela še z več energije in tudi spala sem bolj trdno kot včasih. Nisem se zbujala sredi noči saj se je moje telo sprostilo. Verjetno je to posledica tega, da sem se znebila toksinov. Poleg tega, sem izgubila še 3 kilograme, kar je skupaj že 4,5kg v samo 2 tednih.

Moram priznati, da sem začela verjeti, da je ta dieta res čudež kot so ga opisovali uporabniki in uporabnice v Sloveniji in po celem svetu!

3. Teden:

Po 3 tednih so vsi moji dvomi in skepticizem popolnoma izginili! Shujšala sem za 2 konfekcijski številki po tem, ko sem izgubila še dodatnih 2,5kg. In še vedno imam obilo energije. Pogosto se zgodi, da v 3. tednu diete nimaš več energije. Ampak zaradi Raspberry Ketone moja raven energije ne pada ampak ostaja konstantna skozi cel dan. Ne potrebujem več popoldanskega počitka! Opažam, da tudi moj želodec lažje in hitreje prebavlja hrano saj je tudi napihnjenost izginila!

4. Teden:

Po 4. tednu, so bili rezultati šokantni! Izgubila sem neverjetnih 12 kilogramov, odkar sem začela uporabljati Raspberry Ketone. Sedaj vsa ekipa obžaluje, da se niso sami prijavili za poskusne zajčke. V teku 4. tedna sem namreč izgubila še 3 kilograme. Rezultati so dosledni! Če povem po pravici ni mam več maščobe, ki bi jo želala izgubiti. Zagotovo bom nadaljevala z uživanjem Raspberry Ketone, saj vsebuje toliko antioksidantov in vitaminov, da tudi moja koža izgleda neverjetno.

Po koncu tega preizkusa lahko brez sramu zatrdim, da Raspberry Ketone priporočam vsem!
Po koncu tega preizkusa lahko brez sramu zatrdim, da Raspberry Ketone priporočam vsem! FOTO: ONIOS

Ne bi mogla biti bolj zadovoljna z rezultati.

Izgubila sem 12kg v 4 tednih, brez posebne diete in brez intenzivne vadbe.

Zaključek

Če še vedno dvomite v uspeh te diete, jo preprosto morate poskusiti sami in se prepričati na lastni koži. Tudi mi smo imeli dvome, ampak so se vsi hitro razblinili. Po končani raziskavi smo zares zadovoljni, da ljudje uspejo s to dieto.

POSEBNA PONUDBA: Bralci 24ur.com lahko Raspberry Ketone naročite v časovno omejeni akcijski ponudbi (samo še 3 dni)!

Naročite ga lahko na : Klikni in naroči svoj Raspberry Ketone!

Pozor: Zaradi velikega medijskega zanimanja in povpraševanja so zaloge omejene. Pohitite z naročilom, da si zagotovite svoj Raspberry Ketone pravočasno pred poletjem!

Naročnik oglasa je Divisio d.o.o.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1