Slovenija

Finci grozijo Erjavcu

Ljubljana, 21. 04. 2008 17.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Nataša Markovič
Komentarji
14

Direktor Patrie od Karla Erjavca zahteva preiskavo zaradi industrijske špijonaže. Grozi celo s tožbo.

Direktor Patrie od Karla Erjavca zahteva preiskavo zaradi industrijske špijonaže. Grozi celo s tožbo.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

jurgelj
22. 04. 2008 21.19
Ka pa ve Cvikl od orožja?Kje je pa mel rit k smo se za Slovenijo borili?Kaj imamo pa sedaj?Če bi takrat vedl kaj bo v prihodnje bi se marsikateri drugače odločil kaj in kako.
mojcico
22. 04. 2008 18.45
Sem ena zelo stara baba, kot sem rekla, ne vem več kaj čvekam, ampak vem, da je Finec grozil Karlu. Bom še eno traparijo rekla, kdaj je grozil? Pred razpisom ali po njem? Kako je grozil, a da bo manj opreme ali več. Ma ko ti starost zalepi možgane, vam rečem, pomešaš vse in zdaj ne vem, a so meni dali kaj v žep, vi buteljni, ali so njemu dali, ali so samo nam vsem vzeli. Res, ta prava stara baba sem, zdaj se bom s Patrio vozila, za to je baje dobra. Oprostite, to so povzetki glasnega razmišljanja, ki sem ga slišal skozi žice računalnika.
Buena Vita
22. 04. 2008 18.14
dol-z-oblastjo poglej....Sem samo stara jezična baba,vendar me je toliko v gatah da povem svoje ime,in v svojem imenu lajem,Toliko sem velika,da odgovarjam in bogu in ljudem,in če serjem,serjem zato ker imam kaj povedat,všeč komu ali ne,vendar povem v svojem imenu,in zato če treba odgovarjam,posraneti ,ki za logom blatite in lažete,otkrite se, CIGANU FIGO V ŽEPU KAZAT ,SI UPA VSAK
Replica
22. 04. 2008 09.05
Hočemo, da nas EU izključi iz unije!
Alexxsaso@yahoo.ca
22. 04. 2008 06.53
Jah no dragi moji, taksne akcije so v EU trenutno popularne. Avstrijski politiki so tudi veselo spravljali milijone v zep pri nakupu novega Eurofighterja. Saj smo v EU, zakaj bi nasi zaostajali za trendi? Kaj pa smo mi manj od Avstrijcev?
mrhe2003
21. 04. 2008 21.52
Dobro vemo, kdo je zakuhal nastalo situacijo. To je pred časom poudaril minister Erjavec, mnenju pa sta se pridružila tudi poslanec Zmago Jelinčič in podpredsednik SDS Milan Zver. Vsi trije so napovedali težave, ki jih je povzročil predsednik komisije, ki raziskuje nakup Patrie, gospod Cvikl s še dvema predstavnikoma opozicije. Če ne verjamete v moje besede, si poglejte informativne oddaje, ki so bile predvajane v preteklem tednu.
nocomment24kur
21. 04. 2008 20.42
Korlček naj se lepo skida z ministrstva, ker je naredil našemu proračunu že dovolj škode. Sicer pa vsa podpora Prebilu in Sistemski tehniki, kajti naravnost gnusno je, da je enakovreden domači ponudnik na tak način izigran, in to še na škodo davkoplačevalskega denarja.
nocomment24kur
21. 04. 2008 20.21
Tale korlček je en navaden prisklednik in oportunist - lahkotno razmetava z milijardami evrov in se pri tem požvižga na kakršnokoli profesionalnost ali dobro ime slovenske države, samo da bo lahko imel svoje oskubljene "pathie". Izražam vso podporu Prebilu, ker ima vodja inštituta CEMEK in profesor na strojnem faksu brez dvoma več pojma o visoki tehnologiji kot pa človek, ki je od osamosvojitve zamenjal štiri stranke. Kar se pa tiče oznak na račun Cvikla - če so vam janševikom ljubši slinasti brezhrbteničarski primitivci ranga Jerovšek - Grims - Sok - Tanko - Bajuk, ki prej kot v parlament sodijo v kakšen zavod za mentalno prizadete, je to pač stvar vašega "dobrega" okusa.
Maribor?an 1
21. 04. 2008 20.05
Tak počasi se še bomo drugim državam zamerli z našo posrano politiko ala Cvikl in komisije, komisije in še komisije......
ivan.vindis@gmail.com
21. 04. 2008 19.53
Kaj je janšisti, svojo nesposobnost skušate sprevreči sedaj na nekega vašega dežurnega krivca :))) Pa dajte si dopovedati, da vas imajo dost državljani in očitno tudi tujci :)) Erjavca bo tako kot JJ počasi končno Matilda pospravila :)))
ivan.vindis@gmail.com
21. 04. 2008 19.53
Kaj je janšisti, svojo nesposobnost skušate sprevreči sedaj na nekega vašega dežurnega krivca :))) Pa dajte si dopovedati, da vas imajo dost državljani in očitno tudi tujci :)) Erjavca bo tako kot JJ počasi končno Matilda pospravila :)))
Buena Vita
21. 04. 2008 19.34
kaj vse ni cvikel zakuhal po 1.juliju ko konča predsedovanje uniji,potem se bodo karte otpirale
Slavko ?erv
21. 04. 2008 19.33
Sej tole je od Patrie pričakovano . Toda še najmanj je kriv minister Erjavec. Nujno je potrebno cviklu odvzeti prostost , in podati kazensko ovadbo zaradi špijonaže. Sicer se m ipa zdi da je cvikel to namerno storil , da bi Erjavec odletel z ministerskega stolčka. Bomo videli , kako se bodo stvari razpletale naprej, toda če bo Patria zahtevala najmanj odstop ministra, potem bo Janša ziher pokleknil pod pritiski , in se bo Erjavec moral posloviti. Seveda pa se to nikakor ne sme zgoditi. Še hujše kar se pa lhko zgodi je pa to , da bo prišlo do velike denarne tožbe fincev, zoper Slovenijo. Potem bomo oklepnike kar nekjkrat preplačali...
Hannibal_I.
21. 04. 2008 19.08
Da je Cvikl peder po karakterju že dolgo vemo, da pa je namerno pripravljen škodovati državi, je pa novo.