FOTO: Pahor na delovni akciji z veleposlaniki barval igrala

Predsednik države Borut Pahor in njegova ekipa so z barvami in čopiči olepšali igrišče vrtca na Ljubnem ob Savinji. Pahorjeve redne akcije so se tokrat udeležili tudi tuji veleposlaniki.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (7)

  • Pahorjeva brigada v Ljubnem - 2
  • Pahorjeva brigada v Ljubnem - 1
  • Pahorjeva brigada v Ljubnem - 3
  • Pahorjeva brigada v Ljubnem - 4
  • Pahorjeva brigada v Ljubnem - 5
  • Pahorjeva brigada v Ljubnem - 6
  • Pahorjeva brigada v Ljubnem - 7

Predsednik republike Borut Pahor se je danes v okviru projekta Skupaj za skupno z ekipo prostovoljcev, med katerimi je bilo tudi 19 tujih veleposlanikov, akreditiranih v Sloveniji, mudil na Ljubnem ob Savinji. Tokrat sta Pahor in njegova delovna brigada z barvami in čopiči olepšala igrišče vrtca Ljubno ob Savinji ter okolico tamkajšnje osnovne šole.

Pahor je v izjavi za medije povedal, da mu ni znano, da bi tako velika skupina veleposlanikov doslej sprejela tovrstno pobudo in se udeležila takšne dobrodelne akcije, kot je današnja na Ljubnem ob Savinji.

"Tukaj premikamo neke mejnike. To, da so se akcije udeležili veleposlaniki iz različnih držav, iz ZDA, Evrope, Venezuele, Kitajske, Indije, vse to priča o tem, da so se v Sloveniji lepo znašli, da imajo Slovenijo radi, da imajo radi naše ljudi in da zato radi priskočijo na pomoč na takšen način in mi to veliko pomeni," je dejal predsednik države.

Na vprašanje, ali bi k projektu Skupaj za skupno povabil tudi predsednike političnih strank iz vseh taborov v Sloveniji, je Pahor odgovoril, da bi se v tem primeru najprej malo prepirali o tem, kje in kaj bi delali. Po njegovi oceni je slovenska politika sposobna marsikaj skupaj narediti in mogoče bo nekoč uresničil tudi to zamisel. Mogoče bi predsedniki strank le podprli ta projekt, je dejal.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 99
pkorosec 08.07.2013 17:33:06
ja pa iiiiiiii :))))) V prihodnje pricakujem clanke o pahorju pod rubriko eksluziv ali pa slovenska estrada.
Več komentarjev