Kandidatka za predsednico: 'S prostitucijo se ne ukvarjam'

Martina Valenčič težav glede golote in predsodkov o njej nima, tako se je v Evinem kostumu pojavila na koledarjih za leti 2011 in 2012. 27-letnica je sedaj napovedala kandidaturo za predsednico Slovenije. ''Jaz ne kradem tako kot nekateri,'' je poudarila.

Martina Valenčič

Martina Valenčič (Foto: Boris Valenčič )

''Nimam predsodkov glede golote, pod kožo pa tudi navzven smo vsi enaki,'' je za 24ur.com dejala Martina Valenčič, ki je napovedala kandidaturo za predsednico države. Tako se je odzvala na svoje preteklo delo, ko se je razgaljena pojavila na koledarju svojega podjetja.

''Imam grafično podjetje, tudi sama se ukvarjam z grafiko in v zadnjih dveh letih smo izdelali koledarje z golimi fotografijami,'' je nadaljevala in dodala, da je bil odziv ljudi pozitiven, prav tako je bila tudi prodaja koledarja dobra, ''ker je tak mističen koledar, ni vsakdanji''.

''Želim pa poudariti, da se s prostitucijo ne ukvarjam,'' je pojasnila 27-letna Valenčičeva. Na fotografijah se je pojavila kot dekle na plaži in tudi kot policistka. Glede slednjega je dejala, da vsekakor niso želeli užaliti mož oziroma deklet v modrem, da so pač želeli narediti zabaven koledar.

Zaradi fotografij težav s političnimi nasprotniki ne pričakuje. ''Nobenega se ne bojim, ker nimam predsodkov. Mnenje posameznika je njegov problem, ne moj. Jaz ne kradem tako kot nekateri,'' je razložila.

Zbiranje podpisov in Erjavec

Valenčičeva stavi na podjetništvo in njim bi želela kot predsednica tudi pomagati. ''Družim se s podjetniki, ki so zelo razočarani nad dogajanjem. Podjetja se zapirajo, zapirajo se delovna mesta. Jaz bi kapital dala v podjetništvo, pri 60 letih pa bi vse spravila v pokoj,'' je razložila svoj pogled na najvišjo starost pri upokojevanju.

27-letnica namerava kandidaturo vložiti s podpisi, se pa namerava za podporo obrniti tudi na politične stranke. Kot primerno za podporo vidi stranko DeSUS Karla Erjavca. ''Ker ima on čez upokojence, on se poteguje za njih tako kot tudi jaz,'' je dejala in pojasnila, da se na njih za zdaj še ni obrnila.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 459
Kozorog65 18.10.2012 09:36:52
Hehehe, druži se s podjetniki, ki so razočarani nad dogajanjem???? Ja pa ja, de.... S podjetniki se že druži in to tesno... pa ne zaradi dogajanja, ampak zaradi denarja.
Več komentarjev