Slovenija
Oglas

Greste brezplačno v Gardaland?

Ljubljana, 06. 10. 2014 06.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ora se je preoblekla in odločila, da gre na izlet v Gardaland, seboj pa bo vzela še 10 družin. Med njimi je lahko z nekaj sreče tudi vaša družina, vse kar morate narediti pa je, da zberete 6 etiket v novi preoblek katerekoli Ore in jih pošljete na spodaj napisani naslov.

Gardaland je najbolj popularen zabavišči park v naši soseščini in idealna izbira za enodnevni izlet s prijatelji ali z družino.

Ora - 2
Ora - 2 FOTO:

Največji zabaviščni park v Italiji vsako leto obišče skoraj 3 milijone zabave in sprostitve željnih obiskovalcev, od tega zelo veliko Slovencev. Zabaviščni park ob jezeru Garda zabava že od leta 1975 na kar 200.000 m2. Pestra ponudba igral ponuja zabavo tako za adrenalinske odvisneže kot tudi za družine z malimi otroki. Gardaland sestavljajo tri dežele: Pustolovska, Domišljijska in Poskočna, v kateri lahko najdemo nekatere najbolj priljubljene točke, na primer Prosti pad Space Vertigo, noro železnico Blue Mountain ter vožnjo s čolni Colorado Boat. Sprehodite se lahko med faraoni, palčki in gusarji ter doživite številne druge neverjetne adrenalinske izkušnje na raznovrstnih napravah. V Gardalandu vsakdo najde nekaj zase in v čudovitem parku preživi nepozaben dan.

Ni Gardalanda brez maskote z imenom Prezzemolo (Peteršiljček), zelenega zmajčka, ki se ves čas sprehaja po parku in razveseljuje vse obiskovalce. Če vam ni dovolj le fotografija z njim, ga lahko kupite tudi v plišasti obliki in se tako vsak dan spomnite na nepozabno doživetje.

Ora bo v Gardaland peljala kar 10 družin (največ 5 družinskih članov) in jim pričarala nepozaben dan!

Ora - 1
Ora - 1 FOTO:

Tudi pijače Ora so ena velika družina, ki je letos dobila dve novi članici. Ori Original, Igrivi banana-kivi, Sočnemu eksotiku in Osvežilni limoni se je pridružila Premium Ora Zardela grenivka, ki je tako kot ostale Ore narejena na osnovi naravne mineralne vode Radenska in naravnega CO2, vsebuje pa kar 10 % sadni delež rdeče grenivke. Druga pa je Ora Original v pločevinki, ki poskrbi za hitro osvežitev na poti. To pa še ni vse, vse članice družine Ora so bile spomadi tudi na vsebinski preobrazbi in odslej vsebujejo sadni sok.

Kako lahko tvoja družina odpotuje z družino Ora v Gardaland? V shrambi iz plastenk Ore odlepite 6 etiket in jih skupaj s svojimi podatki pošljite na naslov: Agencija 101 d.o.o., Pot za Brdom 102, 1000 Ljubljana. Če Ore še nimate v shrambi, pa hitro v najbližjo trgovino, kjer vas čaka tudi cenovna akcija.

Sodelujete lahko tudi drugače, in sicer tako, da sestavite magično hišo iz Gardalanda na tej povezavi. To pa še ni vse. Prvih 1000 prispelih pošiljk bomo avtomatsko nagradili z igralnimi kartami, da se bo lahko vaša družina skupaj zabavala tudi v dolgih zimskih večerih.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3