Slovenija
Oglas

Izberite si kakovostno, prilagodljivo vzmetnico za udoben spanec

Ljubljana, 17. 03. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Spanje je neprecenljivo. To vedo predvsem tisti, ki ne morejo spati. Pa vi? Dobro spite? Če imate težave, je morda kriva vaša stara vzmetnica.

Vzmetnica je verjetno najpomembnejši del opreme, ki jo imate v stanovanju. Dobra, kakovostna vzmetnica lahko občutno izboljša vaše počutje, razpoloženje, produktivnost in tudi zdravje, saj telesu omogoča optimalen počitek. Globok, sproščujoč, nemoten spanec je neprecenljiv, zato je izjemno pomembno, da pri vzmetnici ne varčujete, ampak si zagotovite tako, ki vam bo zagotavljala nemoten, krepčilen spanec.

Dormeo vam ponuja bogato izbiro vzmetnic
Dormeo vam ponuja bogato izbiro vzmetnic FOTO: Dormeo
1. Preden začnete izbirate vzmetnico, razmislite, kakšne karakteristike mora imeti. Za začetek najprej izmerite dimenzije svoje postelje – čeprav vam je dimenzija postelje morda samoumevna, se pogosto zgodi, da ljudje kupijo napačno dimenzijo.
2. Naslednja je izbira prilagodljivosti postelje. Spomnite se, na kakšni postelji spite trenutno. Je premehka? Pretrda? Vam kakšen dan ustreza mehkejša, kakšen dan pa trša podlaga?
Si posteljo delite s partnerjem-/ico? V tem primeru se odločite za nakup vzmetnice z dvema jedroma, saj verjetno nimata oba enakih želja glede trdote.

 

Dormeo Air - za resnično zdrav in vitalen spanec brez potenja med spanjem.
Dormeo Air - za resnično zdrav in vitalen spanec brez potenja med spanjem. FOTO: Dormeo
3. Po odločitvi glede trdote je čas, da razmislite o vrsti vzmetnice. Iščete vzmetnico iz pene, morda bi vam bolj ugajal lateks ali najnovejši trend, penaste vzmeti? Vsak material ima svoje prednosti in slabosti, najpomembneje pa je, da izpolnjuje najpomembnejše pogoje:
• vzmetnica vam mora zagotoviti pravilno, zanesljivo oporo. Med spanjem mora biti hrbtenica poravnana in sproščena. Če imate težave, izberite večconsko vzmetnico.
• vzmetnica mora biti zračna in odvajati vlago. Samo sveža, suha vzmetnica vam zagotavlja dober spanec.
• Če se veliko potite, izberite vzmetnico s snemljivo prevleko in dodatkom srebrovih ali bambusovih vlaken, ki delujejo kot naravni deodorant.
• Alergiki, če se želite otresti pršic, izberite vzmetnico z antialergijsko zaščito, ki pršicam preprečuje dostop do jedra vzmetnice.
Dormeo Bamboo – 5-consko obračljivo jedro
Dormeo Bamboo – 5-consko obračljivo jedro FOTO: Dormeo

4. Če niste prepričani, ali vam ustreza mehkejša ali trša vzmetnica ali bi jo radi preizkušali dlje kot 15 minut v trgovini, izberite vzmetnico, ki jo lahko brezskrbno testirate več dni. Po nekaj nočeh, preživetih na njej, boste zagotovo vedeli, ali vam ustreza ali ne.
5. Preden se dokončno odločite, ne pozabite na garancijo. Vzmetnico boste uporabljali kar nekaj let, zato se odločite za proizvajalca, ki vam zagotovi večletno garancijo.

 

 

Dormeo je vodilni slovenski proizvajalec vzmetnic, ki vam ponuja prilagodljive vzmetnice z obračljivimi jedri, narejene iz tehnološko naprednih materialov. Vse vzmetnice imajo večletno garancijo in možnost testiranja brez tveganja. Obiščite dormeo.net in izberite svojo vzmetnico!

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

aligator14
17. 03. 2015 17.10
+1
Mislim, da je že kar nekaj, če ne že veliko ljudi spoznalo, kaj je dormeo in kaj je studijo moderna - nateg od nategov. Dormeo je daleč od kvalitetne vzmetnice, pa tudi ostali izdelki, ki jih trži studio moderna so podobne kvalitete... Ne hvala...
Transformerji
17. 03. 2015 13.56
+1
Za dobro spanje potrebuješ kvalitetno življenje! Nobena vzetnica ne pomaga, če tega nimaš!
Transformerji
17. 03. 2015 14.00
+1
Če pa delaš po 12 ur na dan , pa še doma, potem lahko zaspiš tudi na tleh!
santamaura
17. 03. 2015 11.12
+3
Dobre so tudi za v štalo, saj se kravjeki prav lepo odbijejo. Pa to še ni vse. Zravne dobite zobno ščetko za osla, ki jo lahko uprabljate tudi sami. Ni kaj Tp-Shop je zakon
batom@pinkponk.com
17. 03. 2015 11.48
+3
batom@pinkponk.com
17. 03. 2015 09.52
+3
Bomo. Brez pomoči poptv.