Janković: V ozadju gonje proti meni so spletke določenih posameznikov

"Ne razmišljam, da bi odstopil," dan po objavi vsebine kazenskih ovadb, tudi prisluhov v aferi farmacevtka, od katere naj bi zahteval spolne usluge, pravi Zoran Janković. "V ozadju gonje proti meni so spletke določenih posameznikov, ki delajo vse, da bi mi škodili," je prepričan. Da ne gre za osebno zaroto ali gonjo proti županu in da je vse po črki zakona pa odločitev, da dovoli javno objavo ovadb, pojasnjuje tožilka Blanka Žgajnar.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video


 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 377
 
minnaema@yahoo.com 14.08.2017 11:16:11
O....ja nekateri znajo iz MUHE ustvariti SLONA in določenega človeka stigmatizirati-kdo bi pa vedel koliko daleč so nekatere človeške duše karakterno pokvarjene-(govorim v množini, da me moderator zopet NE bo BRISAL). & še to, ker sem na besedi g.Jankovič župan mesta LJubljana je naredil za LJubljano več vsesplošne abundance kakor tri ali štirje župani prej.Ljubljana je lepa zelena in urejena in kljub temu se najdejo" KALIBRI, ki vsej lepoti oponirajo..........ali se motim....?!
1a-a-a-1a 23.08.2017 08:44:07
Za Ljubljano je naredil samo toliko kolikor nas je zadolžil podobno kot Tito. Pa vedno je pristavil svoj ker, ker je plača bila premajhna!
Več komentarjev