Slovenija
Oglas

Končno izdelek, ki deluje: v enem tednu -2,5 kg maščob!

Ljubljana, 21. 10. 2015 08.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

48-letni Jason Statham je v nedavnem intervjuju odkril svojo skrivnost topljenja maščob, s katero se vsak teden rešite 2,5 kg maščob. V nadaljevanju preberite, o katerem izdelku je govora.

48-letni Jason Statham je v nedavnem intervjuju odkril svojo skrivnost topljenja maščob, s katero se vsak teden rešite 2,5 kg maščob.

Brez diete in telovadbe! Jason Stathman je v nedavnem televizijskem intervjuju, ko ga je Katie Couric povprašala o njegovi neverjetni izgubi maščob za filmske vloge, šokiral gledalce. Predhodno je bilo mišljeno, da je njegova postava rezultat napornih vaj in diet, toda Jason je priznal, da je ta hitra transformacija pravzaprav rezultat hidroksi citronske kisline.

Jason Statham: Končno proizvod, ki enostavno deluje.
Jason Statham: Končno proizvod, ki enostavno deluje. FOTO: PGC500 Complex

Na svojem blogu je zapisal: "Nisem mogel verjeti, kako lahko je bilo. Nisem spremenil ne prehrane ne dnevne rutine, toda maščoba se je topila kot maslo. Obožujem to! Končno proizvod, ki enostavno deluje."

Govor je o izdelku PGC500 Complex, izdelku za hujšanje, ki v kratkem času na popolnoma naraven način topi maščobne obloge oseb, ki ga želijo uporabljati za izgubo kilogramov.

Zakaj je PGC500 Complex poseben?

PGC500™COMPLEX je popolnoma naraven izdelek in super živilo za hitro oblikovanje telesa. Izdelek je narejen iz čistih ekstraktov dokazanih aktivnih snovi hidroksi citronske kisline HCA in sadeža Garcinie Camogie, najboljšega porekla na svetu. Njegova edinstvena formula HCA hitro zmanjšuje telesno težo z upočasnitvijo in preprečevanjem sinteze maščob, s čimer sili organizem, da začne izkoriščati energijo z izgorevanjem lastnih maščobnih zalog nakopičenih okoli trebuha, stegen in zadnjice. Hkrati preprečuje, da metabolizem ponovno konzumirani sladkor pretvarja v maščobe.

Pospešuje metabolizem in odstranjuje toksine iz telesa

Zavira prekomeren apetit. HCA kislina je znana po tem, da zavira apetit tako, da povečuje raven serotonina v krvi. Serotonin je živčni prenašalec (t.i. nevrotransmiter) v možganih, ki

igra glavno kemično vlogo pri občutenju sreče. HCA kislina tako povečuje raven serotonina, vpliva na dobro razpoloženje in zavira željo po hrani.

Brezplačna dostava za bralce portala 24ur.com TU >>

Pohitite in prihranite 20.00 EUR, količine so omejene!

Izdelek zadostuje za 30 dnevno uporabo oziroma za eno kuro. Če naročite dva izdelka, boste prejeli dodaten popust!

PGC500 Complex - 3
PGC500 Complex - 3 FOTO: PGC500 Complex

Kako deluje?

- Aktivira izgorevanje maščobnega tkiva na trebuhu, bokih, zadnjici in stegnih
- Zmanjšuje obseg pasu do 8 cm in obseg stegen do 6 cm
- Zmanjšuje telesno težo do 9 kg v 30 dneh
- Vidni rezultati čez 10 dni

PGC500 Complex vsebuje:

PGC500™COMPLEX je proizveden v skladu z najvišjimi mednarodnimi standardi GMP, ki jamčijo varnost, kvaliteto in dolgotrajno delovanje. PGC500™COMPLEX  je izdelek najvišje kvalitete, saj vsebuje popolnoma naravne aktivne snovi najboljšega porekla, iz neokrnjene narave, kot so:

- GARCINIA CAMBOGIA – HCA
- Ekstrakt kalija
- Ekstrakt kalcija

Brezplačna dostava za bralce portala 24ur.com TU >>

Pohitite in prihranite 20.00 EUR, količine so omejene!

PGC500™COMPLEX je prvi izdelek, ki dokazano deluje. CoreLab jamči za njegovo učinkovitost, zato vam nudimo mesečno garancijo zadovoljstva. Če po mesecu dni uporabe ne boste zadovoljni z izdelkom, nam ga lahko vrnete, mi pa vam bomo vrnili denar.

Jason Statham
Jason Statham FOTO: Jason Statham
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3