Slovenija
Oglas

Jesenski Art & Spa v Termah Tuhelj

Ljubljana, 25. 10. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Prebudite svoje čute v največjem Svetu savn na Hrvaškem. Sanja Doležal razkriva, zakaj so ravno savne idealna rešitev za sprostitev od stresnega vsakdana.

S prihodom hladnejših dni naš organizem potrebuje dodatno zaščito pred škodljivimi vplivi, idealna rešitev za to pa je obisk Sveta savn. Dotik vročega vetra še posebej prija v hladnejših dneh, ko smo še toliko bolj željni topline.

Terme Tuhelj - 3
Terme Tuhelj - 3 FOTO: Terme Tuhelj

Svet savn v Termah Tuhelj je največja oaza savn na Hrvaškem, ki se razprostira na kar 1000 m2 in ljubiteljem savn nudi revitalizacijo v 4 finskih in 3 parnih savnah ter laconiumu. Vsaka izmed savn je specializirana za določene programe, v katerih lahko gostje uživajo vsako uro. Savna, ki jo enostavno morate preizkusiti, je bio savna, ki vsebuje posebne ionizirane kristale, s pomočjo katerih boste občutili čar njihovega delovanja. Tu je še panoramska savna, katere barve ustvarjajo svojevrstno kromoterapijo. Učinki različnih barv vas bodo sprostili, umirili, vam dali posebno energijo, pospešili fizično in psihično okrevanje ter vam pomagali pri uresničevanju zadanih ciljev in pri privlačnosti pozitivnih afirmacij. V programski savni se prav tako odvijajo posebni aroma programi vrtinčenja zraka – pravi wellness teater, v katerem vas bo navdušila kombinacija vonja, toplote in nadvse spretno vihtenje brisač savna mojstrov. Blatna parna savna je znana po programih z zdravilnim termalnih blatom Term Tuhelj, ki pomaga blažiti bolečine in stres, hkrati pa gladi kožo, jo tonificira in pomaga pri odstranjevanju strupenih snovi iz telesa.

Terme Tuhelj - 6
Terme Tuhelj - 6 FOTO: Terme Tuhelj

Med posameznimi programi savnanja se lahko ohladite v hladnem bazenu ali ledeni jami. Za dodatno sprostitev je tu še masažni bazen – whirlpool, boljšo prekrvavitev stopal pa lahko vzpobudite s sprehodom po toplo-hladni Kneipp stezi. V kolikor želite, se lahko sprostite v enem od številnih prostorov z ležalniki, vodnimi posteljami ali na gugalnikih, lahko pa se osvežite z enim od naravnih napitkov in lahkim prigrizkom v Wellness baru. Svet savn razpolaga tudi s teraso.

Dan v Svetu savn sestavlja 18 savna programov v različnih savnah, ki vam bodo pričarali nepozabna doživetja in celodnevno popolno sprostitev. Lahko pa se odločite tudi za jesenski oddih med tednom v Hotelu Well****, ki je na voljo po odlični ceni.

Terme Tuhelj - 2
Terme Tuhelj - 2 FOTO: Terme Tuhelj

"Svet savn v Termah Tuhelj je res poseben svet, v katerem tudi tisti, ki niso ljubitelji savn, najdejo svoj kotiček za sprostitev od napornega vsakdana. Kombinacija glasbe, ki sprošča, prijetnega vonja aromatičnih olj in teatralnost savna programov vam bo omogočila, da napolnite organizem s svežo energijo. Savne so hkrati nepogrešljive za izločanje škodljivih snovi ter za izgubo odvečnih kilogramov. In da ne pozabim, torek od 18. ure naprej je rezerviran za ženske, z vedno novimi presenečenji za pripadnice lepšega spola,“ nam je zaupala Sanja Doležal.

Terme Tuhelj - 1
Terme Tuhelj - 1 FOTO: Terme Tuhelj

Poslušajte sebe in doživite Hrvaško v vsej svoji popolnosti.

Naročnik oglasa je Peter Šelekar s.p.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3