Slovenija

Jim bo dom padel na glavo?

Gradišče, 18. 05. 2015 19.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Preverjeno!
Komentarji
5

Nekateri prebivalci Gradišča že 14 let živijo v strahu, da jim bodo hiše razpadle. Stene pokajo, lezejo narazen, na glavo jim med spanjem pada omet. Čeprav se tudi strokovnjaki strinjajo, da lahko že zaradi malo bolj hudega neurja hiše zgrmijo v dolino, ne država ne občina za to vas še vedno nimata konkretnih rešitev.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BŠK
20. 05. 2015 15.00
+3
Kaj vam tu ni jasno? Za omenjeno ceno in stanje nimaš kaj pričakovati! Ko kupuješ in se seliš gledaš le na ceno in dobre prometne povezave, na varnost in posledice nevarnosti pa ne pomisliš! Priporočam vam ogled oglasov nepremičninskih agencij in boste videli v kakšnem stanju in na kakšnih lokacijah vse prodajajo ; če je kdo od vas že bil na kakšnem ogledu verjetno še ni videl in doživel kako so nekatere hiše sestavljene iz vsega mogočega in kako so postavljene bogu za hrbtom....Danes se prodaja večinoma tiste zgradbe, ki še za na odpad niso oziroma so bile že zdavnaj zrele za rušenje... Zavedajte se pa tudi da danes si nemoreš privoščiti renoviranja, hkrati pa se zavarovalnice in njihovi izvajalci omenjenih del izogibajo! Iz Krasa in Posočja večina oseb beži ker je potresno najbolj aktivno območje, hkrati pa je tudi najslabše prodajano, a večina je zaradi razmer prisiljena omenjeno trpeti.
santamaura
20. 05. 2015 11.13
+2
Ma vsakdo pri nas pozna tisto pravljici o treh prašičkih in volku. Samo bistvo te pravljice je to, da se iz nje nekaj naučiš in ne to, da sam postopaš kot prašiček, saj se ti ne bo dobro pisalo a ne?
SDS_je_poden
20. 05. 2015 10.52
No, lepa slovenska zgodba.... k bi bilo treba stopit skupaj se slovenceljni zravsajo med sebo, s tem da je en bolj pameten kot drugi. Lepa slovenceljska idila. Bravo, še tako naprej.
anabojc
20. 05. 2015 09.37
+1
Res mi je žal teh prebivalcev. Sprašujem se, zakaj se dopuščajo dovoljenja za gradnjo na hribu oz na drsečih tleh. in drugo, zakaj jim ne poiščejo drugega doma glede na dejstvo, da je ogroženo njih življenje glede plazenja zemlje in drugih težav. Te hiše se lahko slej ko prej porušijo že brez naravnih nesreč, a kaj šele ob njih.
ni_mi_vse_eno
20. 05. 2015 00.03
+3
Lepota življenja je spit eno pivo s sosedom. Hmelj pomirjajoče vpliva in razveže jezik. Rade volje dam za pivo. :)