Oglasno sporočilo

Kaj imajo skupnega Kate Winslet, Jennifer Aniston in Kelly Brook?

Celo izbirčni Hollywood je spoznal in sprejel vsestranskost in učinkovitost Metasysa. Svetovno znane osebe, kot so Jennifer Aniston, Kate Winslet in Kelly Brook, so v svojih programih izgubljanja telesne teže, ohranjanja zdravja in lepote uporabljale Metasys.

Metasys

(Foto: arhiv naročnika)

Oblika telesa, o kateri ste vedno sanjali

Metasys ®, klinično dokazan, popolnoma naraven preparat, namenjen hujšanju, lepoti in celovitemu zdravju, je končno na voljo tudi širši javnosti v Sloveniji! V zadnjem desetletju je Metasys® zelo uspešno pomagal že na tisoče ljudem po vsem svetu pri izgubi odvečnih kilogramov, s pomočjo danes nespornih in dobro znanih zdravilnih učinkov zelenega čaja. To kar, dolgo živeči ljudje z Daljnega vzhoda vedo že tisočletja, mi šele odkrivamo.

Metasys

(Foto: arhiv naročnika)

Program Metasys je razvila skupina zdravnikov, ki deluje v 22 državah v sodelovanju z organizacijo Thinkprevention (ki jo vodi dr. med. V. Satya London, VB). Skupino sestavljajo zdravniki iz Evrope in Amerike. Cilj organizacije je spodbujati preventivno zdravstveno varstvo in pomagati ljudem doseči zdrav način življenja ter s tem dolgo in zdravo življenje.

Kaj je Metasys program?


Metasys kapsule vsebujejo vodni izvleček (ekstrakt) zelenega čaja, pridelan s posebnim patentiranim procesom, pri katerem se izločajo polifenoli. Polifenoli so spojine, ki spodbujajo proces izgorevanja maščob v telesu, in so poleg tega tudi tiste spojine, ki nevtralizirajo in izničijo tako imenovane proste radikale. Znanstvene raziskave kažejo, da polifenoli zaradi svoje specifične biološke aktivnosti varujejo krvne žile, imunski sistem in srce. Metasys program je klinično dokazan in podprt s petimi znanstvenimi publikacijami, je 100-odstotno naraven in certificiran kot vegetarijansko in vegansko prehransko dopolnilo. Metasys je program preprosto zato, ker tukaj ne gre za hitro rešitev, temveč za trimesečno obdobje, ki je potrebno, da se telo očisti strupenih snovi ter preoblikuje.

Metasys deluje na treh ključnih področjih v življenju vsakega človeka – na uravnavanju telesne teže, na lepoti ter zdravju.

Posledice nezdravega življenjskega sloga so nižji bazalni metabolizem, izguba mišične mase in kopičenje maščob na nezaželenih mestih. Metasys program v treh mesecih uravnovesi bazalni metabolizem ter dnevno povečuje energijo primerljivo pol urnemu teku.

Metasys

(Foto: arhiv naročnika)

Kako deluje Metasys?

Raziskave, ki jih je opravila skupina zdravnikov Thinkprevention, so pokazale, da je slogan "Lepota prihaja od znotraj" resničen. Kožne celice se obnavljajo vsaka 2 tedna, lasje rastejo 1 cm in nohti 0,4 mm na mesec. Lepota mora priti iz skrbi za to, kaj se dogaja znotraj, in ne samo na zunanjosti.

Metasys povečuje energijo ter zmanjšuje absorpcijo nasičenih maščob z zaviranjem lipaze in ne vpliva na absorpcijo esencialnih maščob. Izvedena raziskava je pokazala zagotovo izgubo teže ter zmanjšanje obsega pasu za dve konfekcijski številki v treh mesecih, odvisno seveda tudi od telesne aktivnosti. Metasys nevtralizira vzroke tveganja, kot so holesterol, raven inzulina in homocisteina.

S sproščanjem strupov (toksinov) iz telesa pomaga pri povešeni koži prsi in celulita. Z razstrupljanjem telesa se povečuje tudi raven antioksidantov ter s tem ugodeno vpliva na ohlapno kožo na trebuhu po hujšanju. Glede na raziskavo, opravljeno v Veliki Britaniji, ta problem prizadene 56 % žensk, starih od 25 do 45 let.

Kje je dostopen Metasys program?


Metasys program je na voljo v bolje založenih lekarnah ter specializiranih centrih, kot so fitnesi in wellness centri, prav zaradi pomembnosti osebnega stika med uporabnikom programa in strokovne osebe. Naročite ga lahko tudi na spletni strani Metasys.

Več informacij: Medipak, d. o. o.
T: 041 683 903,
www.medipak.si
www.metasys-slo.si
info@metasys-slo.si

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: