Slovenija
Oglas

Kako lažje poiskati nepremičnino?

Ljubljana, 08. 02. 2016 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Iskanje in primerjava nepremičnin je lahko dolgotrajen proces. Pri izbiri nepremičnine najpogosteje pomislimo na lokacijo in ceno. Celo več - lokacija je tista, ki v precejšnji meri vpliva na ceno. Zakaj potem ne bi iskali in primerjali lokacije in cene nepremičnin kar po zemljevidu? V Sloveniji je odslej tudi to možno. Predstavljamo vam nov nepremičninski portal Domerus, ki omogoča na osnovi interaktivnosti med zemljevidom in oglasi lažje in hitrejše iskanje nepremičnin.

Domerus.si je start-up podjetje, ki je v kratkem času doseglo podporo več kot 150 agencij iz cele Slovenije. Baza oglasov na portalu konstantno raste in ima trenutno preko 10.000 oglasov. Je tudi prvi portal v Sloveniji, ki daje možnost najemodajalcem, da se pri vnosu oglasa odločijo ali oddajajo nepremičnino tudi študentom. Preko rubrike "Menjave" lahko prodajalci oglašujejo nepremičnino tudi z možnostjo menjave.

S sistemsko rešitvijo "Pomoč pri prodaji/oddaji" pri vnosu oglasa želijo razvijalci portala vzpodbuditi medsebojno sodelovanje oglaševalcev po principu "pomagaj mi prodati, in jaz bom pomagal tebi". Navedena rešitev je njihov prispevek k večjemu sodelovanju, pretoku informacij med oglaševalci, ter posledično k večjemu obratu nepremičnin.

Domerus - 1
Domerus - 1 FOTO: Domerus
Ustanovitelji podjetja črpajo energijo v številnih pohvalah, ki jih prejemajo od agencij in uporabnikov, kar jim daje še dodatno voljo pri vzpostavitvi najboljše uporabniške izkušnje v Sloveniji.

V partnerstvu s 24ur.com vam bo portal Domerus.si vsak teden ponudil najboljšo ponudbo nepremičnin tedna. Spodaj lahko preverite nekaj izpostavljenih oglasov.

2 sobno stanovanje, Maribor, Ulica Veljka Vlahovića

Velikost: 63 m2

Cena: 52.000 €

Domerus - 3
Domerus - 3 FOTO: Domerus

Samostojna hiša, Maribor, Košaki

Velikost: 249 m2
Zemljišče: 856 m2

Cena: 128.000 €

Domerus - 2
Domerus - 2 FOTO: Domerus

3 sobno stanovanje, Kranj, Kokrica

Velikost: 70 m2

Cena: 89.000 €

Domerus - 4
Domerus - 4 FOTO: Domerus

4,5 sobno stanovanje, Kranj, Stritarjeva ulica

Velikost: 158 m2

Cena: 180.000 €

Domerus - 5
Domerus - 5 FOTO: Domerus

Brskajte po zemljevidu in primerjajte še več nepremičnin na www.domerus.si, ali pa se nam pridružite na naši Facebook strani in spremljajte ponudbo in stanje na nepremičninskem trgu tudi na FB.

Domerus - 6
Domerus - 6 FOTO: Domerus

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3