Slovenija

Kje so meje, ki jih alpinist ne sme prestopiti?

Tržič, 19. 12. 2016 17.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Aljaž Anderle in Klemen Premrl sta vrhunska alpinista, ki vsak na svoj način bijeta boj z naravo. V stenah sta vseskozi na meji mogočega in komaj še predstavljivega. Nenehno se sprašujeta, tako kot vsak vrhunski gornik, kje je meja, ko je plezalec še varen. In kdaj jo prestopi?

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Uporabnik960530
19. 12. 2016 22.35
+3
Sta carja...ja, obvladata... Ampak meni osebno je to tko egoistično... Važno da onadva išćeta mejo... A sta poroćena, verjetno imata nekoga, ki ga skrbi zanju... Sem bil v podobni situaciji... samodokazovanje...ja, k sem po dveh reanimacijah, pa tri dni kome se zbudil...je blo okrog mene veliko oseb, ki sem jih zapostavljal... Ampak priznam... sem naredu neumnost...za svoj užitek...adrenalin... zdej sem pa že 5 mesecev na bolniški, Ironman...veliko titana so mi vstavili...pa se pobiram...aja... eno operacijo bom ćakal še 5 mesecev.... ne jokam...samo prej nisem pomislil...niti razmišljal.... Sej je ok....sem živel nekaj ćasa v Tržiću. sem hodil v okoliške hribe...danes pa ne morem...mogoće bom kdaj spet šel na Storžić...po Žrelu... Fanta, vse ok, imejta pa zavest, da je nekdo nekje, ki vaju ćaka, da se vrneta.... Srećno...
hardwear
20. 12. 2016 15.58
-1
Alpinist ve v kaj se spusca.....in zraven njega mora biti tudi oseba ,ki razume ta egoizem......obema se veliko preplezanih smeri....tebi pa hitro okrevanje....
oježeš
18. 08. 2022 16.16
Velika večina se ne zaveda v kaj se spušča. To dokazujejo tudi specialisti v posameznih panogah, ki jih na žalost občasno tudi pobere. Zavedaš se v glavnem šele takrat, kot se je Uporabnik, ampak takrat je že za marsikoga prepozno. Kajti če bi se zavedali vsi, ne bi bilo nesreč, ne bi bilo podcenjevanja situacij v katerih se kdo znajde itd. Vsem, ki pa so jo ali ste jo odnesli, pa veliko sreče in popolno okrevanje.
joze-j
19. 12. 2016 19.30
+8
Ko najde mejo, je zamudil poslednji vlak za vrnitev v dolino.
Boš?ek
19. 12. 2016 20.04
+7
pazi, da ne padeš s kavča in da te ne ubije tipkovnica