Oglasno sporočilo

30% miklavžev popust za lasersko odpravo dioptrije

Za vedno odpravite dioptrijo

Se zanimate za operacijo oči in se vam cene posegov zdijo previsoke? Pohitite s prijavo in si zagotovite Miklavžev popust v višini 30%, ki velja samo v primeru, da se prijavite z obrazcem, priloženim spodaj.

Očala - 2

Sedaj je to uresničljivo. S sodobno in napredno tehnologijo je laserska operacija odprave dioptrije možna in je dostopna vsem, ki si tega želijo. Če ste na katero od zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilo, boste tu našli dodatne informacije o laserski operaciji oči. V prispevku navajamo osnovna dejstva o laserski operaciji korekcije vida in odgovarjamo na vprašanja, ki ste si jih verjetno ob tem zastavili.

Želite pridobiti BON v višini 100€ in dodatni 30% popust za lasersko operacijo oči?

Doktor 1A ocenjuje zadovoljstvo pacientov med 14 očesnimi klinikami v SLO, HR, BiH in SRB ter tako razpolaga s preverjenimi podatki o zadovoljstvu pacientov, ki so operacijo že opravili. Pri njih lahko preverite tudi cenovno primerjavo med operacijami in v kolikor izpolnite obrazcev na dnu strani, prejmete 14 neobvezujočih ponudb, si zagotovite BON za 100€, ter dodatni 30% popust za lasersko odpravo očesne dioptrije.

Izpolnite podatke za več informacij:

Kaj je laserska operacija oči?

Laserska operacija oči je kirurški postopek, ki s pomočjo hladnega žarka svetlobe nežno preoblikuje vašo roženico (vrhnji pokrov očesa) in tako izboljša vid. S tem oko pravilno fokusira svetlobne žarke na mrežnico. Na voljo so različni sodobni pristopi za izboljšanje vida – od laserskega preoblikovanja očesne površine LASIK, PRK, Smile – do kirurškega vstavljanja umetnih leč. Umetne leče, ki so kirurško vstavljene v oko prav tako spremenijo tok svetlobnih žarkov in izostrijo vid.
Sedaj je na voljo nadgrajena PRK najnaprednejša metoda Pallikaris, ki se je izkazala za najvarnejšo v svetovnem merilu in je dobila prednost pred LASIK metodo. Zelo dobro deluje na očesno tkivo in pušča debelejšo in bolj stabilno roženico, brez kakršnekoli brazgotine. Z operacijo je mogoče odpraviti daljnovidnost, kratkovidnost in astigmatizem.

Ali je operacija varna? Kakšna so tveganja?

Gre za varno operacijo, pri kateri je laserski žarek med posegom računalniško nadzorovan in se lahko kadarkoli izklopi. Med posegom se ne dotakne notranjosti očesa, torej mrežnice in vidnega živca, vendar korigira roženico – povrhnjico in s tem se zmanjšuje možnost tveganja za večje zaplete. Študije kažejo, da je tveganje za okvare zelo majhno oz. zanemarljivo. Najpogostejši zaplet po operaciji je suho oko, ki ga blažimo s kapljicami. Na splošno so rezultati odlični, o čemer pričajo zgodbe mnogih zadovoljnih uporabnikov, ki jim je operacija pomagala do perfektnega vida. Postopek na posameznem očesu traja le 20 sekund in je neboleč, naslednji dan že lahko nadaljujete z vsakdanjimi obveznostmi. Celoten postopek skupaj s pripravo na operacijo traja pol ure.

Očala - 1

Je operacija res neboleča? Koliko časa traja?
Operacija laserske odprave dioptrije je 100% neboleč poseg. Sama operacija pa traja nekaj sekund - s pripravo nastavitev laserja in namestitev pacienta pa do 15 minut. Vendar najbolj pomemben je kakovosten pregled, ta pa v profesionalnih očesnih klinikah traja tudi do 2 uri. Pacientu se izmeri debelina, zakrivljenost, elevacija in na splošno kvaliteto roženice, širina zenice, kvaliteto solznega filma (solzavost), gostoto očesne leče itd.

Primerjajte cene in preverite zadovoljstvo pacientov, ki so takšno operacijo že opravili
Izpolnite obrazec spodaj in si zagotovite 14 neobvezujočih ponudb različnih izvajalcev za primerjavo cen in statističnih podatkov o zadovoljstvu pacientov, ki so lasersko operacijo oči že opravili.

Ali sem primeren kandidat/ka za operacijo?

Pri odločitvi vam bo pomagal okulist. V splošnem velja, da morate imeti zdrave oči – ne smete imeti glavkoma, infekcije, katarakte, močno suhih oči ali kakršnegakoli drugega stanja, ki lahko negativno vpliva na celjenje po operaciji. Operacija je primerna za vse, ki so stari vsaj 20 let in imajo stalno dioptrijo vsaj 6 mesecev pred operacijo. Priporočljivo je, da se vaša dioptrija giba med -10 in +5. Za ljudi, ki so močno kratkovidni ali močno daljnovidni, se operacija ne izvaja. Vendar to ni omejitev, saj je v tem primeru možna refraktivna menjava leč, pri kateri z umetno lečo zamenjajo vašo naravno lečo. Operacija ni priporočljiva v času nosečnosti, saj hormonski nivo vpliva na obliko oči, zato boste morali počakati, da se vaši hormoni povrnejo na normalen nivo. Ne smete imeti degenerativne ali avto-imune bolezni, saj vplivata na proces celjenja. Če so ti pogoji izpolnjeni, vas bo specialist poslal na podroben pregled oči in očesnega ozadja, kjer bo podana dokončna ocena ali je operacija primerna za vas ali ne.

Ali je operacija boleča?
Med posegom bolečine ne boste čutili, saj boste dobili anestetične očesne kapljice. Po potrebi vam bo kirurg predpisal protibolečinska zdravila. Veliko pacientov, ki so opravili postopek LASIK priča o blagem nelagodju kakšen dan ali dva po operaciji, nato se stanje stabilizira.

Kako izbrati pravega strokovnjaka? Koliko stane laserska operacija oči? Na trgu je veliko ponudnikov, kako naj izberem pravega? Nenazadnje gre za moje oči, ki so le ene.
Doktor 1A
ocenjuje zadovoljstvo pacientov. Spremlja ponudnike zdravstvenih, zobozdravstvenih in estetskih storitev, ter vam pomaga pri odločitvi izbire ustreznega zdravnika in zdravstvene ustanove. Informacije pridobivajo na podlagi temeljitih raziskav in statističnih podatkov o dejanskem zadovoljstvu pacientov, ki so poseg že opravili. Vsakega pacienta, ki izpolni anketo o zadovoljstvu, nagradijo z BON-om v višini 100€.

Prihaja tudi do 3,3-kratne razlike med operacijami
Ugotovili so tudi, da se cene ponudnikov med seboj zelo razlikujejo. Prihaja tudi do 3,3-kratne razlike v ceni med najcenejšo in najdražjo operacijo. Ni nujno, da je najdražja operacija tudi najboljša, zato predlagajo individualni posvet z Doktor 1A in kasneje z skrbno izbranim doktorjem, ki bo najbolje vedel kakšne vrste operacija je za vas najbolj primerna.

Preden pristopite k posegu, je potrebno najti kakovostnega strokovnjaka in primerjati cene.

Ponudbe so neobvezujoče!

Želite pridobiti BON v višini 100€ in dodatni 30% popust za lasersko operacijo oči?

Doktor 1A ocenjuje zadovoljstvo pacientov med 14 očesnimi klinikami v SLO, HR, BiH in SRB ter tako razpolaga s preverjenimi podatki o zadovoljstvu pacientov, ki so operacijo že opravili. Pri njih lahko preverite tudi cenovno primerjavo med operacijami in v kolikor izpolnite obrazcev na dnu strani, prejmete 14 neobvezujočih ponudb, si zagotovite BON za 100€, ter dodatni 30% popust za lasersko odpravo očesne dioptrije.

Izpolnite podatke za več informacij:

Naročnik oglasa je Doktor 1A

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: