Slovenija
Oglas

Končno razkrita skrivnost mladostne, napete in zdrave kože!

Ljubljana, 24. 11. 2015 09.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zavedamo se, da je vsakodnevna želja vsake ženske, da je njena koža na videz mlada, sijoča in predvsem zdrava! Do sedaj so bile cene kozmetike s katero lahko to tudi dosegamo izjemno visoke ker so tudi sestavine kot je kaviar izjemno drage.

Preberite si več o novosti našem trgu, ki je popolnoma obnorela ženske po vsem nemško govorečem področju Evrope!

Kaviar največkrat srečamo v kulinariki kjer je izjemno cenjen in velja za pravo gurmansko poslastico ampak ta ikona razkošja je postala tudi ena izmed najbolj priljubljenih sestavin visoko kvalitetne kozmetike, ki pa je tudi višjega cenovnega ranga – do tega trenutka!

Učinke kaviarja primerjajo tudi z botoksom, zato ni nič nenavadnega, da poleg navlažene in spočite kože dobimo tudi napeto in mladostno kožo.
Učinke kaviarja primerjajo tudi z botoksom, zato ni nič nenavadnega, da poleg navlažene in spočite kože dobimo tudi napeto in mladostno kožo. FOTO: Caviar Beauty
Kaviar – vrhunska sestavina, ki jo poznamo tudi pod izrazom “črno zlato”

Kaviar je eden izmed tistih darov narave, ki na vsakem koraku izžareva razkošje. Kaviar kožo nežno neguje z proteini, ogljikovimi hidrati, esencialnimi maščobnimi kislinami, vitamin A, D, B1, B2 in H ter kalcijem, magnezijem železom in fosforjem. Najpomembnejše učinkovine izvlečka kaviarja v CaviarBeauty kremi so vlaženje in hranjenje kože, učinek proti staranju, zaščita kože pred vsakodnevnimi vplivi iz okolja in izboljšanje teksture, videza in predvsem zdravja kože.

Učinek kaviarja pogosto tudi imenujejo “blagi botoks učinek” zato ni nič nenavadnega, da zraven navlažene, spočite in zdrave kože dobimo tudi napeto in mladostno kožo.

Vrhunski kozmetični izdelek Nemških proizvajalcev

Krema CaviarBeauty se lahko uporablja kot dnevna ali nočna krema. Z njeno pomočjo bo vaša koža izgledala sveža in pomlajena. CaviarBeauty vsebuje samo najboljše sestavine iz narave kot pa že samo ime govori je izvleček kaviarja tisti, ki loči to kremo od ostalih. Sedaj je vrhunska kozmetika na voljo po prav vsem dostopni ceni!

Razlika v koži uporabnice Sare iz Grosupljega pred in po enomesečni redni uporabi kreme CaviarBeauty.
Razlika v koži uporabnice Sare iz Grosupljega pred in po enomesečni redni uporabi kreme CaviarBeauty. FOTO: Caviar Beauty

Kako uporabljam kremo CaviarBeauty?

Najbolj čas za uporabo Kreme CaviarBeauty je zjutraj in/ali zvečer takoj po tuširanju, saj je takrat čas v dnevu ko je koža najbolj čista, pore pa odprte. Kremo v kožo vtirate s pomočjo krožnih gibov dokler se le ta ne vpije.

Kremo CaviarBeauty je mogoče samo pri nas dobiti v PROMOCIJSKI PONUDBI, ki pa je na voljo samo omejen čas! Promocijski paket lahko naročite s klikom TUKAJ ali preko telefona na telefonsko številko 031 427 143.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1