Slovenija
Oglas

'Krema je čudežna!'

Ljubljana, 20. 05. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

V poplavi izdelkov za nego otroške kože se težko odločimo, katera nega bo najbolj primerna za nežno otroško kožo. Pri tem so vam lahko v veliko pomoč ocene neodvisnih raziskovalnih ištitutov, ki na nepristranski ravni preverjajo dejansko kakovost izdelkov na trgu.

Presrečna sem, da sem našla kremico, ki popolnoma ustreza moji punčki!
Presrečna sem, da sem našla kremico, ki popolnoma ustreza moji punčki! FOTO: Eubos

Mamina izkušnja

Mamica Mateja je iskala primerno nego za svojo dojenčico, slednjo je po naključju našla v lekarni. Navdušena nad učinki, je z nami delila izkušnjo ... "Sem mamica mesec dni stare dojenčice. Po obrazu so se ji spustili mozoljčki in hkrati je imela suho povrhnjico. Takoj sem odhitela v lekarno po kremo, ki bi pomagala odpraviti j omenjeno težavo. Najprej sem smo preizkusili dve kremi, s katerima nisem bila zadovoljna, saj ni bilo nobenega učinka. Nato so mi v lekarni priporočili naravno dermatološko nego Eubos, za preizkus smo prejeli tester Eubos Haut Ruhe kreme za obraz.

Lahko le rečem, da je krema čudežna. Po nanosu, sem v roku nekaj ur opazila, da ima krema vse lastnosti, ki sem jih iskala: popolnoma se je vpila, za seboj ni pustila leska niti lepljivega občutka, poleg tega pa je tudi izjemno lahka. Suha koža je bila takoj navlažena in rdeče pikice od mozoljev so skoraj v celoti izginile. Cel dan sem občudovala rezultat kreme. Koža je bila nahranjena in pomirjena. Presrečna sem, da sem našla kremico, ki ji popolnoma ustreza," je navdušeno pojasnila Mateja.

Pa so učinki kreme res tako izjemni? Kaj pravzaprav vsebuje nega so preverili strokovnjaki neodvisnega inštituta ÖKO TEST ...

Eubos Haut Ruhe kremo za obraz priporočajo dermatologi in pediatri. Vir: (Foto: Eubos)
Eubos Haut Ruhe kremo za obraz priporočajo dermatologi in pediatri. Vir: (Foto: Eubos) FOTO: OKO TEST
Krema pod drobnogledom neodvisnega inštituta za preverjanje kakovosti

ÖKO TEST je priznana nemška neodvisna organizacija, kjer strokovnjaki laboratorijsko preizkušajo kozmetične proizvode, jim določajo kakovost, nato pa podajo oceno in rezultate predstavijo širši javnosti. Ocena je podana na podlagi vsebnosti sestavin, učinkovitosti ter vpliva na zdravje in okolje. Priznani testi razkrivajo, da najdražje ne pomeni vedno tudi najboljše. Najbolj prepoznavne in cenjene znamke se tako na njihovi lestvici pogosto znajdejo na dnu seznama. Sledite ocenam - rdeče oznake lahko zasledite na embalaži izdelkov.

Na inštitutu so vzeli pod drobnogled tudi otroško kremo za obraz Eubos Haut Ruhe. Zaradi prvovrstnih naravnih sestavin in odlične učinkovitosti, je nega prejela odlično oceno. Na oceno je imela velik vpliv tudi ugotovitev, da krema NE vsebuje škodljivih sestavin: sintetičnih dišav, PEG- derivatov, barvil, konzervansov (paraben), lanolina, mineralnega olja (parafin) ...

Eubos
Eubos FOTO: Eubos
Kaj vsebuje krema in kako učinkuje

Preverili smo, katere sestavine vsebuje krema in kako slednje učinkujejo na nežno otroško kožo. "Omega 6 in Omega 3 maščobne kisline iz svetlinovega in Echium olja ščitijo in krepijo zaščitno funkcijo kože in pomagajo normalizirati moteno zaščitno funkcijo npr. pri atopičnem dermatitisu. Alantoin, bisabolol ter izvleček korinde (Cardiospermum halicacabum) delujejo protivnetno in proti draženju kože. Dragoceno karitejevo maslo, Vitamin E in pantenol ščitijo pred škodljivimi zunanjimi vplivi okolja in skrbijo za zdravo vlažnost kože. Nežna koža bo tako celovito negovana in zaščitena," pojasnjujejo nemški strokovnjaki laboratorija Dr. Hobein, kjer nastaja naravna dermatološka nega Eubos. In kakšen rezultat si lahko obetamo ob vsakodnevni uporabi? "Občutljiva, rahlo razdražena koža se okrepi, draženje kože in srbenje se zmanjšata. Pri redni uporabi se vsebnost vlage pri suhi koži intenzivno in dolgotrajno poveča," so nam še povedali v laboratoriju dr. Hobein in dodali, da nega blaži srbečico, draženje kože ter pomaga pri reševanju težav z alergijskimi kožnimi izpuščaji.

Najbolj naravna dermatološka nega otroške kože

Z odličnimi sestavinami in učinkovitostjo pa se ponašajo tudi ostali negovalni izdelki iz linije Eubos Haut Ruhe. Tudi slednji namreč prejemajo na neodvisnih testih odlične ocene, toplo pa jih priporočajo tudi dermatologi in pediatri. Linija omogoča terapijo in sočasno nego pri atopijskem dermatitisu, priljubljena pa je tudi pri odraslih osebah z intolerantno kožo. Naravne sestavine v izdelkih namreč ne vsebujejo aromatičnih molekul, ki bi lahko povzročile morebitne alergije pri posameznikih z izjemno občutljivo kožo.

Spoznajte še ostale Eubos HAUT RUHE izdelke z več kot 80 letno nemško tradicijo.

Na voljo v LEKARNAH in SANOLABORJIH.

PRIPOROČAJO DERMATOLOGI in PEDIATRI.

Eubos Haut Ruhe nega je na voljo v lekarni, Sanolaborju in na www.eubos-trgovina.com. Vir: (Foto: Eubos)
Eubos Haut Ruhe nega je na voljo v lekarni, Sanolaborju in na www.eubos-trgovina.com. Vir: (Foto: Eubos) FOTO: Eubos

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni