Slovenija

Krvavec v Kitzbuhlu prejel nagrado za najboljše slovensko smučišče

Kitzbuehl, 22. 11. 2016 09.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

World Ski Awards je v mondenem smučarskem središču Kitzbuhel v Avstriji že četrtič zapored podelila nagrade World Ski Awards, ki jih upravičeno imenujejo tudi smučarski oskarji. Krvavec je slavil v dveh kategorijah.

RTC Krvavec je na podelitvi slavil dvakrat. Kipec za Najboljši slovenski butični smučarski hotel je prejel Hotel Krvavec. Smučišče Krvavec pa je zmagalo v kategoriji Najboljših slovenskih smučišč. Slavnostne podelitve v Hotelu A-Rosa v Kitzbuhlu sta se udeležila Uroš Zupan, namestnik direktorja RTC in ambasador smučišča Krvavec, Jure Košir.

Uroš Zupan, namestnik direktorja RTC Krvavec je prestižni nagradi pospremil z besedami: “Bilo nam je v čast, da smo bili del tega velikega dogodka, v družbi z največjimi svetovnimi smučarskimi centri. Obe nagradi nam pomenita veliko, predvsem nas veseli, da je trdo delo našega kolektiva prepoznano, še posebej ker razmere za upravljanje smučarskega centra v Sloveniji niso najbolj prijazne. Na tem mestu bi se želeli še enkrat zahvaliti vsem našim zaposlenim, ki živijo s Krvavcem in seveda vsem podpornikom in obiskovalcem, katerim gre obljuba, da ne bomo spali na tej lovoriki. Še naprej se bomo vsak dan trudili izboljševati naše storitve in produkte in s tem zadovoljevati njihova pričakovanja.”

Krvavec - 1
Krvavec - 1 FOTO: Krvavec

Kot ambasador smučiča Krvavec in zmagovalec slaloma v Kitzbuhlu leta 1999, se je podelitve udeležil tudi Jure Košir: “V veliko veselje mi je bilo prisostvovati na svečani razglasitvi ‘World Ski Awards’ v Kitzbuhlu.” In dodal: “Kot ambasadorju smučišča Krvavec mi veliko pomeni, da je bil izbran kot veliki zmagovalec med slovenskimi smučišči. To seveda daje še dodatno odgovornost in tudi nov zagon, da skupaj pripravimo lepo, smučarskih užitkov polno sezono 16/17.”

Krvavec - 2
Krvavec - 2 FOTO: Krvavec

Smučišče Krvavec zaradi trenutnih vremenskih razmer trenutno še ne obratuje. Konec tedna pa vremenoslovci napovedujejo ponovno nižje temperature, ki bodo primerne za izdelavo kompaktnega snega. Ob ugodnih vremenskih razmerah, načrtujemo odprtje smučišča Krvavec v prvih dneh decembra.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Bofur
22. 11. 2016 12.31
+6
Najboljše smučišče v Sloveniji, v konkurenci katerih in koliko smučišč ??? Cene kart pa takšne, kot da bi bilo na Krvavcu 100 kilometrov prog, sedežnice, ledeniki, snežni parki, hoteli, smučarska vas
User768643
22. 11. 2016 11.19
+5
Sicer čestitam ampak osebno menim, da je to slaba tolažba. Biti najboljši v Sloveniji? Saj nimamo enega spodobnega smučišča. Vsaj ne, ko se malo čez mejo ozreš. Verjamem, da se določeni ljudje trudijo, ampak v tem nismo konkurenčni. Na žalost zaradi vremenskih sprememb in relativno nizko ležečih smučišč tudi ponujamo premalo smučarskih dni. Oziroma v zadnjih letih niso tako zanesljiva, da bi si brez pomisleka kupil sezonsko karto. Bomo videli kaj se bo dogajalo s Kaninom.
Heretik1
22. 11. 2016 10.13
+5
Hahahahaha, ta je pa dobra! Kam so pa skrili predpotopno enosedežnico, ko so jim ocenjevali smučišče?