Slovenija

'Lažna informacija ni bila naključje'

Ljubljana, 06. 06. 2011 19.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Širjenje lažne informacije o tem, da je vlada tik pred referendumsko nedeljo začela boj proti priljubljenemu spletnemu portalu prevoz.org, ni bilo naključje, ampak načrtovano zlonamerno dejanje, meni minister Vlačič.

Širjenje lažne informacije o tem, da je vlada tik pred referendumsko nedeljo začela boj proti priljubljenemu spletnemu portalu prevoz.org, ni bilo naključje, ampak načrtovano zlonamerno dejanje, meni minister Vlačič.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Elias47
07. 06. 2011 13.21
Ne, ne, tole je čisti dvojni False Flag (False flag (aka Black Flag) je tajna operacija namenjena zavajanju javnosti, ki je izvedena na tak način, da izgleda, kot da jo je opravlil nekdo drug!). To je bila vnaprej zelo dobro splanirana akcija status quo-a! Zakaj bi opozicija izvajajla kaj takšnega, če so pa vse ankete kazale, da bo status quo popušo na vsej liniji. Tudi v SDS-su niso tako blesavi, da bi se lotevali takšne čisto nepotrebne akcije. S takšnim False Flag-om pa si je status quo našel izgovor, da vzrok za svojo popušionico na referendomu prevali na opozicijo, da to kao ni bila volja ljudstva; in/ali da postavil opozicijo v slabo luč pred narodom, da bi si status quo tako pomagali pri naslednjih volitvah. Če ta hekerski napad ne bi bil izveden iz strani status quo-a, bi opozicija že sigurno dobila kakšno kazensko ovadbo na ta račun. Sicer me boli ku... in za status quo in za opozicijo, ker so vsi iz istega prostozidarskega gnezda, samo s tako poceni fintami pa me ne bodo več nategovali. Način delovanja teh prostozidarskih demonov na oblasti poznam že tako dobro, da modus operandi teh prostozidarskih smrdljivcev na oblasti čitam kot odprto knjigo. To igro - "opozicija je kriva" - pa ta vlada igra že veš čas kar je na oblasti, tudi z orožarsko "afero", da bi prikrila svojo nesposobnost oz. svoj konstrukt proti Slovenskemu narodu!! To je samo kupovanje časa, da lahko še naprej ostanejo na oblasti in dokončajo svoj konstrukt proti slovenskemu narodu, bankrotirajo državo, in s tem zadolžijo Slovenijo tako, da se bo Slovenija, zaradi dolgov, primorana priključiti Fašističnemu Suženjskemu Novemu Svetovnemu Redu!! Isto pa počnejo tudi prostozidarski dihurji v ostalih "civiliziranih" državah sveta (državah EU, ZDA, in drugod). Tudi Japonsko so pred meseci HAARP-irali samo zaradi tega, ker se ni hotela priključiti Mednarodnemu Monetarnemu Skladu (IMF); takoj po teh katastrofah, pa je Japonska, seveda čisto "slučajno" takoj vplačala svoj delež v IMF, tako da ima IMF tudi Japonsko čisto pod kontrolo. med državami, ki jih IMF še nima pod kontrolo so tudi Libija, Pakistan, Sirija, Iran, Venezuela, Severna Koreja, Libanon ..., pred ameriško okupacijo pa tudi Irak in Afganistan; za primer, če koga zanima, zakaj ZDA in NATO "širita" oz. še bosta "širila" "demokracijo" v teh državah, medtem ko pa po drugi strani podpirajo druge tirane, katerih države so pod kontrolo IMF-a!
Musti
07. 06. 2011 10.00
kdaj boste ovcke pogruntale da vas tale Jansa vozi na vedno slabse pasnike. in ko ce bo on pastir, boste ovcke pogruntale da si je Jansa vzel cas za strizenje. Res naiven narod, ki verjame kliki Janezu.sramota kako neumni so moji sodrzavvljani.
Jožajoža
06. 06. 2011 22.13
tudi razbijanje slovenskega parlamenta ni bilo naključje, ampak premišljena akcija SDS preko katje šoba. prejšni teden so jo nagradili s sprejemom v to stranko(zamenjava za čar. IRGLOVO), ki ima najmanj volilcev v sloveniji, pa nam kroji življenje in nam siromaši javne financE.
guna
06. 06. 2011 21.59
Le še ena prevara, ki jo je vladajoča opcija sama izvedla, kar je v praksi že dolgo vsem znano. A to je že preveč zastarela taktika, da bi še kdo nasedel.
tinetone
06. 06. 2011 21.00
poskus deskriditacije vlade vsekakor... čeravno nevem zakaj bi kdo hotel deskriditrirati vlado, ker se že sama dovolj
igicza
06. 06. 2011 20.44
To je vsekakor res. SDS, zraven pa še umazani sindikalisti in ŠOS. Dolžniki drug drugemu.
swedenb@gmail.com
06. 06. 2011 20.42
Hja, kako pa. Za vsem stoji SDS. Ali vsaj Janša. Prekleto, še točo nam je poslal danes v Posavje! ;)
QueerAsYou
06. 06. 2011 19.59
SDS-ovska podtikanja! Tako kot pri malem delu!