Slovenija

Dražba za Lucijo: Bi imeli dres Jana Oblaka?

Ljubljana, 11. 07. 2018 18.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
/ Ervin Čurlić
Komentarji
1

Svoj dres je naši najuspešnejši kotalkarici Luciji Mlinarič podaril odlični vratar Jan Oblak. Lucija je dres dala na dražbo, ves denar, ki ga bo prinesla srečna trinajstica, bo namenjen za njeno zdravljenje raka, ki že kaže prve uspehe. Dražba dresa že poteka, zaključila pa se bo prihodnji torek opolnoči. Izklicna cena dresa je 700 evrov, dražite pa tako, da pošljete SMS z besedo DRES in ponujenim zneskom na 6446.

Dražba za Lucijo (dres Jana Oblaka)

Že ob koncu dobrodelne prireditve  Češnje za Lucijo smo napovedali, da akcija zbiranja sredstev za zdravljenje v tujini naše najuspešnejše umetnostne kotalkarice Lucije Mlinarič ni končana. Sploh, ker Fundacija Vrabček upanja, katere ambasadorka je Lucija, dobiva nove pobude  in tudi donacije. V zgodbo so se vključili tudi slovenski nogometni reprezentanti, na čelu s Timom Matavžem, prav tako ambasadorjem omenjene fundacije.

Odločili so se, da za dobrodelno dražbo namenijo dres našega izjemnega vratarja Jana Oblaka. In to njegovega klubskega  iz madridskega Atletica iz sezone 2014/15. Zakaj prav tega?

dres

Ti dve letnici  imata namreč  v življenju Lucije posebno mesto.  Leta 2014 se je, potem ko je prvič premagala raka, vrnila na tekmovalno ploščo in to na veličasten način. Na evropskem prvenstvu je vse osupnila s kar dvema  zlatima medaljama, le malce kasneje je na svetovnem  prvenstvu osvojila še srebro in bron.

Konec leta 2015 pa je, po četrt stoletja in skupno 27-tih osvojenih kolajnah na največjih tekmovanjih, sklenila izjemno kariero.

Kakšna igra številk.

Če se boste potegovalu za podpisan klubski dres Jana Oblaka, lahko do torka 17. julija opolnoči pošljete SMS sporočilo s ključno besedo DRES, dodate znesek, ki ga ponujate, in sporočilo pošljete na 6446.

Dražba za Lucijo (dres Jana Oblaka)

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou