Slovenija
Oglas

Letos malčke obdarujte z modnimi dodatki OwlieBowlie

Ljubljana, 10. 12. 2016 08.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ročno izdelani modni dodatki OwlieBowlie predstavljajo popolno darilo za vaše malčke. Bleščeče špangice, ljubke trakce in originalne metuljčke vam dostavijo v lični škatlici, pripravljeni, da preseneti pod božično smrečico.Vnovčite kodo BIBA15 za 15 % popust na celotni nakup.

Owlie Bowlie - 4
Owlie Bowlie - 4 FOTO:

Veseli december je tu in vsi se veselimo preživljanja časa z najbližjimi, predvsem z našimi malčki, ki so polni pričakovanj, kaj jih bo čakalo pod božično smrečico. Verjetno se vse mame v tem času vsako leto sprašujete, kako bi presenetile svojega partnerja, družino in prijatelje. Naj bo božič letos nekaj posebnega.

Na trgu je poplava izdelkov in res je težko izbrati pravega. Za decembrska praznovanja, obiske, predvsem pa za božično večerjo, se vsi radi lepo oblečemo ter s tem naredimo vtis na družino in prijatelje. Mamicam pa seveda veliko pomeni, da so tudi modni dodatki, ki jih nosijo otroci, nekaj posebnega in unikatnega. Torej, zakaj ne bi letos za božično darilo izbrali ročno izdelan modnidodatek terz njim presenetili svojega otroka, ki bo izstopal na božični večerji?

Izberite visoko kvalitetne, vizualno dovršene in ročno izdelane modne dodatke za otroke, Owlie Bowlie, ki so plod ustvarjalnih rok mlade mamice Anje Blazinšek.

V njeni ponudbinajdete izdelke za deklice in dečke. Malim princeskam so namenjene špangice in trakci, ki so narejeni iz izbranih materialov, kot so saten, mehak filc, usnje in blago z bleščicami. Uporabite jih pri kreiranju popolne frizure za vašo malo princesko, ali pa jih preprosto pripnite na njeno najljubšo kapo.

Owlie Bowlie - 1
Owlie Bowlie - 1 FOTO:

Malim frajerjem pa nadenite stajliš lesene ali metuljčke iz pleksi stekla, ki v kombinaciji s kul srajčko ustvarijo moderen videz in poudarijo njihovo razigranost. Leseni metuljčki so narejeni iz ameriškega oreha in slovenske bukve. Vsi se zapenjajo s črno elastiko, ki je nastavljiva po dolžini, tako da se krasno prilega vsakemu otroku med 1. - 13. letom starosti.

Owlie Bowlie - 3
Owlie Bowlie - 3 FOTO:

Vsak izdelek vam OwlieBowlie dostavi v lični škatlici, pripravljen, da preseneti vaše najmlajše. Posebej za bralke in bralce portala Bibalezeso pripravili posebno presenečenje, 15 % popust na celotni nakup, ki ga lahko do vključno 25. 12. 2016 vnovčite s kodo BIBA15. Skupaj širimo praznično vzdušje.

Owlie Bowlie - 2
Owlie Bowlie - 2 FOTO:

Naročnik oglasa je Owlie Bowlie, Anja Blazinšek s.p.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3