Maja Makovec Brenčič prisega na odločnost, slab rezultat anket pripisuje poznemu začetku kampanje

Nekoč ekonomistka, danes ministrica za izobraževanje, znanost in šport. Maja Makovec Brenčič tudi v svoji predvolilni kampanji stavi na mlade. Med drugim zagovarja volilno pravico od 16. leta. Kot največjo težavo mladih prepoznava težjo zaposljivost prevelikega števila družboslovcev in pomanjkanje inženirjev. Tudi zato se zavzema za povezovanje gospodarstva in izobraževanja.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Volilna pravica od 16. leta, univerzalni temeljni dohodek, več predsedniških pristojnosti, na primer ustavni veto in predsedniško imenovanje sodnikov skozi sodniški svet. To je del predvolilnega programa kandidatke največje vladne stranke SMC Maje Makovec Brenčič. Ki jo kot ministrico poznamo po aferi z dodatki za stalno pripravljenost. Sama prisega na odločnost, kar poudarja skozi slogan kampanje, slabe rezultate anket, ki ji ne kažejo uvrstitve v drugi krog, pa pripisuje tudi poznemu začetku kampanje. 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
ooResnicA 13.10.2017 16:33:29
Št. 9 Zmaga
Več komentarjev