Slovenija

Mali koraki za velik cilj: že četrto leto zapored bomo nabirali kilometre po Sloveniji

Ljubljana, 24. 09. 2014 19.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na pobudo novinarjev oddaje Svet na Kanalu A bomo z malimi koraki na PRO PLUS-u že četrto leto zapored tekli za velik cilj. Tokrat za socialno ogrožene družine z majhnimi otroki. Z zbranim denarjem jim bomo pomagali plačati položnice. Med 14. in 17. oktobrom se nam lahko pridružite tudi vi.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

FIGEC
16. 10. 2014 19.01
Sinoči, torej v sredo, sem čisto slučajno šel v center Ptuja, torej pred rotovž, na kavo. Na moje presenečenje se je tam na direkten vklop v oddajo Svet pripravljala ekipa Kanala A. Že nekaj let nisem "spustil skozi" niti ene oddaje Svet. Če me slučajno takrat ni doma mi permanentno vsako oddajo posname TV tuner v PC-ju na HDD. Na srečo je tehnologija programiranja na PC-jih kako svetlobno leto pred tehnologijo na velikih ploskih TV aparatih. Pred letom sem si privoščil velik 120 cm TV Philips 47PFL71. Osveževanje 700Hz, HD, Smart TV, Internet, 3D, Skype, nema da nema..., ko pa sem hotel nastaviti snemanje na HDD oddaje Svet, sem z bridkostjo spoznal, da snemanja recimo samo ob delavnikih ni mogoče nastaviti. Če bi to vedel prej, kante hudičeve nikoli ne bi kupil. Pa da sploh ne omenjam, koliko krat se hudič "obesi". Enostavno se noče zagnati. Pomaga samo izklop iz omrežja za 1 minuto in ponoven vklop. Pa ne za dolgo, ker satana hitro spet kaj prime. Uh, čisto sem zašel iz teme, ki sem jo mislil obdelati. No.., povedati sem hotel sledeče. Na TV sem videl dekline s Kanala A, Nušo, Uršo in ostale, katerih imen se sedaj ne spomnim. Videl sem, da so lepe, tako lepe, da denimo arogantna Tjaša Kokalj nima na istem aru površine kaj iskati z njimi. Ga ni takega grafičnega orodja za računalnike, s katerim bi lahko oblikoval tako popolna telesa in obraze. Bravo punce, izkoristite svoj videz, kajti večno žal ne bo trajal. Trebušaku in Pogorelcu skrajno zavidam, pa vendar, naj jima bo lepo, predvsem pa naj spoštujeta ti dve dami, zaradi katerih bom sedaj, ko sem ju videl v živo, imel težave...