Mali koraki za veliki cilj: pretekli bomo kar 567 kilometrov

Svetov dobrodelni tek se približuje. Letos smo si zadali visok cilj, saj nameravamo preteči kar 567 kilometrov. Tokrat bomo zbirali denar za otroke z avtizmom, dodali pa smo še pot od Kranjske Gore in Novega mesta proti Ljubljani.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Svetov dobrodelni tek - 1

Lanska akcija je bila nadvse uspešna. (Foto: Boštjan Pilej)

Samo še osem dni nas loči do starta Svetovega dobrodelnega teka. Letos bomo zbirali denar za otroke z avtizmom in zadali smo si visok cilj, preteči nameravamo kar 567 kilometrov.

Lanskoletni trasi od Murske Sobote do Primorske smo letos dodali še Gorenjsko, od Kranjske Gore do Ljubljane, in Dolenjsko, od Novega mesta do prestolnice.

Pridružite se nam tudi vi!

Dobrodelna akcija je že v lanskem letu naletela na izjemen odziv med zaposlenimi, letos pa se je v prvih dneh nabralo še več podpornikov. A ne le to. Tudi med gledalci je bilo veliko takih, ki so izkazali svojo podporo ne le prek donacij, temveč tudi s tekom.

V letošnjem letu bodo za vse gledalce, ki želijo v dober namen prispevati tudi nekaj kilometrov, urejene dodatne tekaške proge, in sicer na Bledu in v Kopru:

TEK NA BLEDU
Kdaj: 16. oktober, ob 17. uri
Kje: okoli Blejskega jezera
Start: Veslaški center v Zaki

TEK V KOPRU
Kdaj: 19. oktober, ob 14.30
Kje: od Kopra do Pirana
Start: Titov trg

Prijave zbiramo na svet.tek@kanal-a.si.
 

Center za otroke z Downovim sindromom v Koštaboni - 15

V Koštaboni na Primorskem so odprli center za otroke z Downovim sindromom, za katerega smo zaposleni na PRO PLUS lani na pobudo Sveta pretekli Slovenijo. (Foto: Miro Majcen)

Prispevate lahko že danes

Če bi tudi v letošnji akciji radi prispevali majhen korak za velik cilj, lahko to storite že kar takoj, in sicer tako, da pošljete SMS-sporočilo z besedo SVET na 1919 in darovali boste 1 evro. Če želite darovati 5 evrov, pošljite SMS-sporočilo s številko SVET5 na 1919.

Višje zneske lahko nakažete na transakcijski račun SI56 0292 2005 2254 477, ki je odprt pri NLB. Za namen napišite SVET – dobrodelni tek, sklic 00 1313.

Vsi, ki se boste pridružili teku ali radi tečete sami, si lahko preko POP Kluba ali na prej omenjenih tekaških progah kupite tekaško majico za velik cilj, v vrednosti 10 EUR. Celotni izkupiček od prodaje majic bo prav tako namenjen v dobrodelne namene.

Majica Mali koraki za velik cilj

(Foto: Kanal A)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
Follow me 09.10.2012 20:03:21
Scege si ti na sliki ?
Več komentarjev