Maribor se pripravlja na prvo tekmo Lige prvakov, policisti bodo navijače snemali in fotografirali

Policisti bodo zaradi zagotavljanja varnosti navijače pred in med tekmo med kluboma NK Maribor in FC Spartak Moskva snemali in fotografirali. Javni ogled tekme preko velikega zaslona bo sicer možen na Trgu Leona Štuklja, imetniki vstopnic pa bodo od 18. ure naprej lahko brezplačno uporabljali mestne avtobuse.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Maribor se pripravlja na tekmo prvega kroga v skupini E v Ligi prvakov, ki jo bodo odigrali z nogometnim klubom Spartak Moskva. Ta bo potekala jutri, 13. septembra ob 20.45 na stadionu Ljudski vrt v Mariboru.

Vzporedno Mestna občina Maribor (MOM) med 17. in 24. uro organizira javni ogled nogometne tekme preko velikega zaslona na Trgu Leona Štuklja v Mariboru.

Policijska uprava Maribor obiskovalce obeh prireditev obvešča, da bodo policisti zaradi
učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabili tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje, tudi iz zraka.

Tehnična sredstva za video snemanje bodo uporabili na krajih, kjer se po navadi zbirajo gostujoči navijači, torej na Grajskem trgu z bližnjo okolico, na Trg Leona Štuklja z okolico, na in v okolici stadiona, tako na tleh kot v zraku, so sporočili s PU Maribor.

Lastniki vstopnic za Ligo prvakov pa bodo lahko jutri od 18. ure naprej brezplačno uporabljali mestne avtobuse, prav tako bo podaljšan vozni red za obe krožni linji 1 in 2, so sporočili z MOM. Kot še dodajajo, pa se bodo z mestnimi avtobusi lahko brezplačno vozili tudi imetniki uradne akreditacije Evropskega mladinskega prvenstva, in sicer med 15. in 17. septembrom 2017.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 31
JUventin1 13.09.2017 09:09:02
Danes bomo prica neverjetni dominanci Maribora, mislim da se bomo prvic v zgodovini uvrstili v 1/8 finala LP
batom@pinkponk.com 14.09.2017 09:19:02
Kaj pa danes, en dan po tem? Hahahahahahahahahahahaha
Več komentarjev