Slovenija
Oglas

Maša in medved na ledu

Ljubljana, 20. 01. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Risanka Maša in medved podira rekorde gledanosti na Youtube: Risanka je bolj gledana, kot Adelin videosport Hello; kar 1,8 milijarde ogledov le enega dela serije.

Maša in medved - 1
Maša in medved - 1 FOTO: Maša in medved

Risani film Maša in Medved je en največjih svetovnih fenomenov vseh časov, izjemno pa je priljubljen tudi v Sloveniji; otroci ga lahko spremljajo na programih POPtv in OTO. Z namenom, da bi otroci spoznali svoja priljubljena junaka in njune prijatelje, bo Star Produkcija gostila največjo svetovno, licenčno produkcijo te risanke, z naslovom “Maša in Medved na ledu” 24. in 25. februarja 2017 v Dvorani Stožice v Ljubljani. Le na Slovaškem je predstavo ob svetovni premieri leta 2015 videlo kar 55.000 oboževalcev, seveda otrok in njihovih spremljevalcev. Po tem uspehu se je predstava odpravila na pot, na veliko turnejo, ki jim bo konec februarja letos pripeljala tudi v Slovenijo. Ne zamudite tega edinstvenega šova, za katerega so vstopnice že na voljo na www.eventim.si in na vseh pooblaščenih prodajnih mestih.

Maša in medved - 2
Maša in medved - 2 FOTO: Maša in medved

Svetovno in pri nas izjemno priljubljena risana serija Maša in Medved letos praznuje svoj osmi rojstni dan. Risanka je imela svojo premiero na Youtube leta 2009 in od takrat lahko otroci po vsem svetu spremljajo dogodivščine simpatičnih in hudomušnih Maše in Medveda. Da bodo otroci lahko “v živo” spoznali svoja junaka in njune prijatelje, Star Produkcija pripravlja kar dve predstavi v Dvorani Stožice v Ljubljani na posebej pripravljeni ledeni površini, 24. in 25. 2. 2017. Gre za najboljšo svetovno produkcijo na osnovi risanega filma Maša in Medved, saj gre za licenčno produkcijo, predstavlja pa se po celem svetu. Skozi intertaktivno predstavo, vodeno v Slovenščini, boste lahko videli vrhunsko 3D animacijo, ki vas bo popeljala v čudoviti gozdni svet priljubljenih junakov, poln smeha, humorja, zabave in dobre glasbe, v predstavi pa še sodeluje več kot 30 akrobatov, plesalcev in profesionalnih drsalcev.

Maša in medved - 3
Maša in medved - 3 FOTO: Maša in medved

Ta svetovni fenomen je delo ruskega režiserja Olega Kuzovkova, ki ga je za risano serijo inspirirala deklica na krimski plaži leta 1996, navdušila pa ga je s tem, da jo je zagodla mnogim starejšim kopalcem.

“Kar 11 let sem čakal, da sem končno uresničil idejo. Napisal sem projekt, s sodelavci izrisal skice in začel iskati investitorja, ki smo ga hitro našli. Prvi del serije smo predvajali leta 2009, ostalo pa je zgodovina,” se Kuduzov spominja začetkov.

Maša in medved - 4
Maša in medved - 4 FOTO: Maša in medved

Animirani film prikazujejo kar v 120 državam po celem svetu, prejel je številne nagrade za raskošno animacijo, distribucijske pravice za ZDA pa so odkupile največje hiše, kot so Cartoon Network, Sony Music in NBC Universal. Hkrati je to edini animirani film, ki je pristal na listi najbolj gledanih videoposnetkov na Youtube. Ravno 17. del risanke z naslovom “Recept za težave”, je zasedel kar 6. mesto najbolj gledanih posnetkov, doslej pa ga je videlo že kar 1,8 milijarde oboževalcev, s čimer je prehitel tudi svetovno uspešnico Adele z naslovom “Hello”. Gre tudi za edini video, ki je med prvimi desetimi najbolj gledanimi posnetki na Youtube, ki ni videospot za glasbeno uspešnico.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vstopnice so v prodaji na spletni strani www.eventim.si in na vseh prodajnih mestih sistema Eventim.

Prodaja vstopnic: Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77*) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, Trafika 3DVA, bencinski servisi OMV z multi točko, agencija Palma in Alpetour potovalna agencija ter ostala prodajna mesta v sistemu Eventim Si.

Maša in medved - 5
Maša in medved - 5 FOTO: Maša in medved

Naročnik oglasa je Star produkcija.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3