Slovenija
Oglas

Na Krvavec se vrača adrenalinski Mountain Wake Jam

Krvavec, 21. 08. 2014 06.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zadnji vikend v avgustu bo na Zvohu, najvišji točki smučišča Krvavec (1971 nmv), potekalo že tretjič zapored tekmovanje v vejkanju.

Mountain Wake Jam - 2
Mountain Wake Jam - 2 FOTO:

Dogodek, kjer se združita dva na videz popolnoma različna pojma - vejkanje (wakeboarding), ki je povezan z morjem in poletjem ter gorsko okolje. Nora zabava, bogat program in posebej ugodne cene so več kot odličen razlog, da naslednji vikend obiščete Krvavec.

Mountain Wake Jam - 3
Mountain Wake Jam - 3 FOTO:

V POLETNI PARK KRVAVEC AVGUSTA VSE DNI V TEDNU

Poletni park z aktivnimi doživetji omogoča celodnevno zabavo na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem ter družinam, slednje ob obisku prejmejo 15 % popust. Za ceno ene vstopnice lahko izbirate kar med 10. aktivnostmi: plezalnim pustolovskim parkom, kolesarskim parkom, gorskimi go-karti, gorskimi skiroji, plezalnim stolpom, trampolinom, poligonom za lokostrelstvo, slackline, frizbi golfom in spustom s tubo. Letošnja novost je vstopnica za 7 aktivnosti že 10 EUR dalje!

Mountain Wake Jam - 4
Mountain Wake Jam - 4 FOTO:

SUPER PAKET ZA 2 V HOTELU KRVAVEC, vikend 29.8. – 31.8.2014

2 x polpenzion + obisk Poletnega parka
Praznična cena: 89 €

Najvišje ležeči hotel v Sloveniji nudi vse potrebo udobje za sproščujoč oddih in za kakovostno preživet vikend. Hotel se lahko pohvali tudi z domačim ambientom in kulinariko, lokacijo v središču dogajanj na planini in hkrati stran od vrveža in stresa. Kontakt in rezervacije: booking@rtc-krvavec.si

Mountain Wake Jam - 5
Mountain Wake Jam - 5 FOTO:

BIGBANG FOTO DELAVNICA, 6. in 7. september

V Big Bangu so skupaj s partnerji Nikon Slovenija in RTC Krvavec pripravili edinstveno delavnico, ki bo združevala vse kar si ljubitelji fotografije in navdušenci nad fotografijo želite.
V idilični naravi s priznanimi fotografi, Nikon promotorji in vsemi novostmi s področja fotografije boste spoznali kako ustvariti kulinarične, popotniške, športne in portretne fotografije, ki jim bo dodan pridih narave. Prijave so odprte, čaka vas nepozaben fotografski vikend, število mest je omejeno!

Številnim zabavnim poletnim dogodkom na Krvavcu lahko sledite na socialnih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1