Na ministrstvu bi radi skrajšali čakalne dobe, a kaj ko pišejo pomanjkljive sklepe

Ministrstvo za zdravje je odločilo, da bo v program skrajševanja čakalnih dob vključilo zasebnika MD Medicina. A pri tem v sklepu vlade niso zapisali, katere operacije, ne koliko naj bi jih zasebnik opravil. Zdravstvena zavarovalnica zato z njim ni mogla skleniti pogodbe. Bolniki bodo očitno še čakali.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
 
brezveze13 17.08.2017 11:27:22
kakšen problem sprejeti zakon da stroka opravlja svoje delo v skladu s svojo zaprisego poklicu na pa v skladu z izsiljevanjem plač, zavarovalnice oz ustanove ki pobirajo denar pod pretvezo zdravstvenega varstva pa naj denar tudi uporabljajo v ta namen ne pa za svoje dobičkonosne mahinacije, kar ne morejo oporekati ker se vse to kaže že na daleč marmornate zgradbe ki jih te ustanove posedujejo ali imajo v najemu niso narejene iz produktivnosti njihovih uslužbencev temveč iz mahinacij dakoplačevalskega pravzaprav delavskega denarja, za kar je država poskrbela z zakonom tudi z zakonom o dopolnilnem (dodatnem )zavarovanju za kateri denar še država sama ne ve kam se steka najverjetneje v kakšen zaseben žep
Več komentarjev